jalo Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) przedchwilą czytałem komputer test chipa i z tabeli tam umieszczonej wywnoskowałem że jest to najlepszy zakup za te !! pieniądze(155zł :) ) dla przykładu jest on lepszy od tangana TG380-UO1 który kosztuje 310zł :? czyli dwa razy droszego wadą atona jest jedynie kiepskie wyposażenie i mam w wzwiązku z wadami pytanie czy to jest jego jedyna wada bo jesli tak to już biegne do sklepu po ten zasilacz heh :lol: Edytowane 6 Czerwca 2005 przez jalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) ATON!! dostałem go w zamian ze mojego modecoma!! gdy lezał w szpitalu :D. Miałem model 350W! napiecia trzymał niesamowicie, odchylenia tylko 0,01 przy max obciazeniu!! Przeczytaj TU Edytowane 6 Czerwca 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 hmm właśnie w chipie też wychodzi bardzo dobrze :) tylko jak na razie nie moge znaleść go w żadnym sklepie :? tak jakby ta firma nie istniała z tego wnioskuje że jest to chyba nowa firma ..a jeśli nie to mało znana a jeśli także nie to to już nie wiem : p PS.wiecie może gdzie można dostać ten zasilacz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 propozycja kuszaca :), tylko ta cena mnie zastanawia, ale moze to przez ze to debiut firmy http://rankingi.chip.pl/printversion/print...tt_id=42&tt_so= ciekawe czy ta wersja 400W tez tak dobrze sie sprawuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Mam tego chipa przed oczyma i rzeczywyście ten Aton jest lepszy od TaganaTG380-U01(różnica 1 pkt., wydajność aton 93 a tagan 82) A co do dostepności polecam maila albo telefon do Chipa z zapytaniem gdzie ten zasilacz idzie kupić, bo w google w różnych wariantach szukanie zero. Na www Atona nic :| Poprostu zasilacz-widmo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Musi ktos potwierdzic wiarygodnosc tego testu. Jesli to wszystko prawda to ja sie przejde jeszcze raz do tego serwisu po atona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 hmm...stosunek jakości do ceny jest naprawde wyśmienity ale niestety jest to zaśilacz widmo... :D jak to wcześniej serwal4 PS.wszelkie info mile widziane :) UWAGA Aton Eps-400atx Pfc poszukiwany żywy lub martwy :lol: :lol: :wink: PS2.Pluskwa nie wydaje cie sie że chip jest wiarygodnym źródłem ? tak dla formalności podam dokładnie źródło moich informacji jest to gazeta: -chip komputer testy 6(3)/2005 -s.67 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Myslalem ze to tani nic nie warty codegenopodobny zasilacz. Wyposarzenie (350W) miał strasznie słabe. Okablowanie to totalne minimum, brak wtyczek sata, czegokolwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ergo5 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ja kupiłem zasilacz tej firmy wraz z obudową. Poszedł do szafy, bo myślałem, że to badziew. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Dajcie ten topic w dzialu zasilacze i obudowy. Chcialbym zobaczyc co benito na jego temat sadzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Dajcie ten topic w dzialu zasilacze i obudowy. Chcialbym zobaczyc co benito na jego temat sadzi. 1484695[/snapback] "Nigdy nie słyszałem o takiej firmie........." - benito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jeszcze sie smiałem jak dostałem ten zasilacz. Zobaczyłem ze ma na naklejce napisane ATON to skojazyło mi sie to jakos z bombą atoMową. Myslałem sobie - OC off i kurde nie podlaczam drugiego napędu bo wylece na orbite okołoziemską. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 wysłałem z ciekawości do nich maila, ciekawę czy dostanę odpowiedź :) Chyba że trza odrazu kupić obudowę Aton'a żeby mieć tę zasiłkę, ale takiej adnotacji w tym czasopiśmie nie ma :) pozatym nawet seria Extreme obudów ma zasiłkę tylko 350w według info z www.aton.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Na allegro sa atony 450W mozna zagadac do sprzedajacych skad to maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinz Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ja kupilem obudowe Aton 6118 z zasilaczem 350W i napiec nie trzyma przy napieciu 3.3V wyskuje 2.72V delikatnie ujmujac shit... Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Jezykiem czy palcem to mierzyles? bo pewnie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 może miałem szczęście,ale pierwszy lepszy na giełdzie na batorego kupiłem za 50pln,nie rozglądałem się czy jest ich więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 To była chyba nierentowna firma bo strona netowa nie odpowiada i w wyszukiwarkach linki do sprzętu w sklepach netowych są nieaktywne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...