siwus Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Mam problem - posiadam dysk twardy WDC WD2500JD-75GBBO z 250gb pamięci i mam go podzielony na 3 partycje C:(19,9gb) d:(106gb) e:(106gb) wczoraj zrobiłem formata dysku c: i zainstalowałem win xp pro i gdy uruchomiłem kompa i chciałem wejść na dysk e: to wyskoczyło mi okienko E:\ nie jest dostępny. Plik lub katalog jest uszkodzony i nie czytelny. Mam tam ważne dla mnie rzeczy, czy da się jakoś tam wejść lub jakoś naprawić albo coś takiego byle żeby działał hm??? z góry dziękuję za fachową pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxus321 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) Cześć Może problem tkwi w Windowsach, spróbuj odczytać dane z tej partycji z poziomu DOSa, oczywiście pod warunkiem że nie jest na NTFS-ie. Powodzenia. Pozdrawiam maxus321 Edytowane 10 Czerwca 2005 przez maxus321 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Jaki system plików miales na tej partycji? Sprawdz w zarzadzaniu dyskami co stalo sie z twoja partycja czy jest wogle widoczna przez system (start-ustawienia-panel sterowania-narzedzia administracyjne-zarzadzanie komputerem) Do odzyskania danych mozesz sprobowac programu Easy Recovery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...