Skocz do zawartości
Olek

Co wybrać??

Rekomendowane odpowiedzi

chciałem sobie złożyc drugiego kompa aby sobie pogiercowac w sieci lokalnej bo net mnie stac :( no ale mam problem cobyście polecili aha kopm musi byc taniiii 1000 zł bez hdd, cd-ka, fdd, sieciówki po to mam :) zostaje PROCESOR+PŁYTA+BUDA+GRAFA+PAMIECI

1. jedni mówią że np: Ut2003 , Fifa, sof 2 , warcraft pojdą na D 1200 256 sdram i zintegrowany ecs (grafa i muza) i mam taniego i sprawnego

2. drudzy że sdram to przeszłość i brać Płyta Soltek SL-75DRV-5 KT333 i D1200 oraz 128 ddr 266 i to mi wystarczy np: pszyszłośc Antek XP

3. Płyta ECS K7VTA3 3.1 KT333A ireszta to samo ponieważ oszczedzam 100 miedzy ecs a slotek a róznicy niema

4.albo pójśc na całośc kupic mobo drogie Płyta Gigabyte GA-7VAXP vKT400 a zaoszczedzić na reszcie stara buda i tekie tam le czy ja nie strace za jakis czas ta płyta stanieje aja nawet nie zdoże włożyc tam Athlona Xp bo brak funduszy

doradzcie co by było najlepsze czy warto brać DDr i droga płyte i czy wystarczą mi sdram

P.s jescze jedna co to zapłyta opłaca sie Płyta Gigabyte GA-7VR vKT333

Dzieki za wszelkie propzycje !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

3. Płyta ECS K7VTA3 3.1 KT333A   ireszta to samo  ponieważ oszczedzam 100 miedzy ecs a slotek a róznicy niema  

...

Wiesz co jak ty myslisz, ze pomiedzy ECs, a Soltkiem nie ma roznicy to :) BUAHAHAHAHAHA

3majcie mnie bo padne! TO ZNAJDZ MI ECS na ktorym pociagniesz fsb 183 MHz - tak ma SOLTEK SL-75FRV (KT400)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie twierdze że miedzy Sltekiem a ecs nie ma róznicy bo jest ale czy warto dawać 100 zł a w porównaniu do SOLTEK SL-75FRV (KT400) to jest znacząca ale z tego co sie oriętuje to ta płyta kosztuje okoł 490 zł a ecs 300 zł

i jescze jedna nie chodzi mi kompa do filmów tylko do współczesnych gier najatnszym kosztem a kilku postach w czesniej wyczytałem że miedzy DDR a sdram nie ma tek wielkie róznicy a kupuje sd-ram mozna kupic lepszą grafe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

3. Płyta ECS K7VTA3 3.1 KT333A ireszta to samo  ponieważ oszczedzam 100 miedzy ecs a slotek a róznicy niema 

...

Wiesz co jak ty myslisz, ze pomiedzy ECs, a Soltkiem nie ma roznicy to :) BUAHAHAHAHAHA

3majcie mnie bo padne! TO ZNAJDZ MI ECS na ktorym pociagniesz fsb 183 MHz - tak ma SOLTEK SL-75FRV (KT400)

Hej SpiderMAN możesz mi coś powiedzieć o tym Solteku :?:? Czy ma dzielniki, bo właśnie musze kupić nową mobo i mam do wyboru MIS KT3 ULTRA2 lub tego SOLTEKA :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...