takaba Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Witam, Nosze sie z zamiarem kupna notebook'a choc niestety to nic pewnego :( Na samym poczatku przegladania ofert gdy bylem calkowicie nie w temacie udezyly mnie zagery procesorow w notebookach oscylujace w granicach 1,5GHz gdy moj komp juz dawno kupiony ma 2,8GHz. Wiem, ze notebook to nie komp stacjonarny, ale az taka roznica? Moglibyscie mnie oswiecic jakie sa cechy konkretnych modeli procesorw (celeron D, M itp. Dothan, Sampron itp)? Czym sie roznia, ktore sa bardziej wydajne. Ilosc ramu w tanich notebookach, tez nie jest satysfakcjonujaca. Przdaloby sie 512MB a w wiekszoci laptopow do 3000zl jest tylko 256MB. Polecilibyscie jakies notebooki do 3000zl? Nie do gier - dla programisty. Mile widziane Wi-Fi, port LPT, 512MB ramu, ciche chlodzenie, flop nie jest potrzebny. No i markowosc: ktore firmy sa lepsze? Gdybyscie mogli mi jeszcze polecic jakies tanie sklepy, moga byc internetowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jesli w tych lapach jest penitum M. To tez 1,5 ghz mu wystarczy wklep w google nazwę tego proca i zobacz jak on działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 raz ze było dwa co do wydajnosci zapraszam do rankingu super Pi trzy ze do pytan do laptopa masz przyklejony temat. Mysle ze temat do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasir_jones Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 [offtopic] domik fajny avatar ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takaba Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 A powiedzcie, dlaczego samprony sie nie nadaja do notebookow, bo z tego co zdarzylem sie zorientowac to macie takie zdanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...