guziq Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 no to mozemy sobie 5 przybic :) - kiedy dowozisz reszte papierów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) o guziq ja tez mechatronika na watcie :P zobacze co jeszcze politechnika powie :P chyba jutro maja ogloszenie. edit: dostalem sie jeszcze na pw SiMR konstrukcja i budowa maszyn. Edytowane 14 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) @guziq Pewnie w przyszłym tygodniu. Dziś dowiem się konkretnie bo razem ze mną dostało się jeszcze 2 qmpli z klasy na ten sam wydział i wybieramy się tam we 3-kę... Ogień będzie, oj będzie. Ja już świętuję od wczoraj :):) Dostałem się jeszcze na PW na elektrotechnikę, ale raczej podziękuję :D Edytowane 14 Lipca 2007 przez Serchio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś_ Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) Mam pytanie. Co wybralibyście na moim miejscu. AGH gónictwo i geologia na górnictwie i geoinżynierii, czy Politechnika Ślaśka w Gliwicach zarządzanie i inżynieria produkcji na górnictwie i geologii?? ps. tzn. ja sam co wiem co "czuje" lepiej, ale chciałbym uzyskać opinie innych, może tych co są byli studentami takowych kierunków Edytowane 14 Lipca 2007 przez Kakuś_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 A ja mam do Was pytanie - ile tak m/w trzeba mieć punktów z rozszerzonej matmy LUB fizy żeby się dostać na informatyke na AGH na wydziale elektrotechnicznym? Pytam się o AGH, bo wiem, że tam jest matma LUB fizyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Mówisz o wydziale EAIE? To tam matma lub fiza + jezyk obcy, ja mialem z fizy 85 % i z angielskiego 91 % i sie dostalem na informatyke ale bylem gdzies na szarym koncu wiec raczej duzo trzeba miec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Do wszystkich którzy dostali sie na WAT: Wy chyba na dzienne idzecie czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 no ja na dzienne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Mówisz o wydziale EAIE? To tam matma lub fiza + jezyk obcy, ja mialem z fizy 85 % i z angielskiego 91 % i sie dostalem na informatyke ale bylem gdzies na szarym koncu wiec raczej duzo trzeba miec :P Dzieki za odp. ;) Ja mam z fizy 77% z rozszerzonej i tak z ciekawości zapytałem, czy na informatyke by starczyło. Na EAIE pewnie nie z tego co mówisz, ale na innym wydziale bym się pewnie załapał, nie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) Dzieki za odp. ;) Ja mam z fizy 77% z rozszerzonej i tak z ciekawości zapytałem, czy na informatyke by starczyło. Na EAIE pewnie nie z tego co mówisz, ale na innym wydziale bym się pewnie załapał, nie? ;) w tym roku wszystko sie pop....o jeśli chodzi o progi na medycyne i pokrewne kierunki,sam nie wiem czy warto poprawiac mature za rok :huh: mam nadzieje że na biole czy inżynierie produkcji starczy mi 65% z biol ;/' Edytowane 14 Lipca 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) w tym roku wszystko sie pop....o jeśli chodzi o progi na medycyne i pokrewne kierunki,sam nie wiem czy warto poprawiac mature za rok :huh: mam nadzieje że na biole czy inżynierie produkcji starczy mi 65% z biol ;/' Progi zależą od tego jak ludzie maturę napiszą. Chociaz z takim kierunkiem, jakim jest lekarki, jest troszke inaczej. Moim zdaniem, próg wzrośnie mimo wszystko, od tego, który będzie w tym roku. Edytowane 14 Lipca 2007 przez $l@ven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Do wszystkich którzy dostali sie na WAT: Wy chyba na dzienne idzecie czy nie? No jasne, że na dzienne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 guziq kiedy bedziesz jechal z papierami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 byłem dzisiaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 No a dla mnie jutro dzień sądu czytaj wyniki na AE KRK i UJ może się uda, jak nie... siakiś mcdonaldzik i zaoczne ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 ehh trudno:p od jakiego lekarza bierze sie zaswiadczenie o braku przeciwwskazan studiowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 u rodzinnego a ja dostalem sie na finasne i rachnkowosc 2 kierunek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Ehh u mnie tez jutro sie wszystko wyjasni :) Filologia angielska na uniwerku w szczecinie :) Trzymam kciuki za was chlopaki !! A wy trzymajcie za mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) Echh a ja jestem skazany na zaoczne, zastanawiam się nad BHP na WSZOP Studiuje ktoś ten kierunek? Edytowane 16 Lipca 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 uff dostalem sie! Dzieki Bogu! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 a ja na ekonomie (logistyka i marketing), akademia swietokrzyska ;] jakims cudem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) ja tam jestem w policealnej na kierunku zaocznym administrator sieci komputerowych ;) ... dzięki temu mam czas na prace,.... bez obrazy ale jak pasożyt siedzieć na utrzymaniu rodziców nie mam zamiaru. zrobię jeszcze certyfikat z angielskiego i spadam za granice :lol2: Edytowane 17 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Ha... ukrainoznawstwo UJ... zostanę ambasadorem kiedyś ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 HiS też wybrałem policealną , ale z innego względu. Zdawałem mature z chemii , a to nie jest przedmiot którym chciałbym się zajmować w przyszłości :lol: Więc zapisałem się do policealnej na Informatykę > Technik Informatyk. Tak myślę , że po tych dwóch latach zrobię może maturę z maty i wybiorę się na studia informatyczne ;) Zobaczymy , pożyjemy. P.S Powodzenia chłopcy na studiach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 WSB kierunek Finanse i Rachunkowość vs Uniwersytet Gdański kierunek Ekonomia. Studia stacjonarne - 1 płatne, 2 państwowe. Do Pzn mam 100km do Gdan pewnie z 250 ;] I tu moglbym pare takich porownan wymienic.. MOze jakies opinie o szkolach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) WSB kierunek Finanse i Rachunkowość vs Uniwersytet Gdański kierunek Ekonomia. Studia stacjonarne - 1 płatne, 2 państwowe. Do Pzn mam 100km do Gdan pewnie z 250 ;] I tu moglbym pare takich porownan wymienic.. MOze jakies opinie o szkolach? Jesteś pewien, że chcesz się uczyc wszelkiej maści rachunkowości? :P mi to zbytnio nie podchodziło... [; Edytowane 20 Lipca 2007 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 3mać za mnie kciuki ostatni nabór na chemie dzisiaj :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Dzisiaj pokazały się wyniki na PP i znowu uczelnia się nie popisała, na większości wydziałów są po trzy listy: Zakwalifikowani, rezerwowa i lista nieprzyjętych, a akurat na moim wydziale jest tylko jedna lista i teraz nie wiem czy wszyscy się dostali, czy jestem na rezerwie lczy też się nie dostałem :mur: Edytowane 21 Lipca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 No ja sie musze pochwalic :D:D od pazdziernika na PP :D:D na elektronike i telekomunikacje ;) zobaczymy jak dlugo wytrzymam i kiedy mnie wywala za imprezy xD hehe najwyzej sie do Bydzi przeniose na UTP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 No to jednak się dostałem na Automatykę i Robotykę ;] Teraz mam pytanie do studentów tego kierunku co z LO najlepiej sobie powtórzyć aby było mi łatwiej na początku i jakie książki mi się przydadzą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...