muciek Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 a mozna wiedziec jaka grubość ma ta Twoja zapinka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 ma ona wymiary: 5cm ,7cm i 3mm sztywna, tylko krawędzie gdzie ciołem na gorąco nożem są tragiczne... ale (jeśli) będe modował bude to z blach po okienku zrobie zapine z prawdziwego zdarzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 aa moze dasz jakies fotki tej zapinki ??:> he to zobaczymy te "tragiczne " krawedzie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Może bym wam dał fotki, ale: uno: mój cyfrak tłucze foty 5mpx(2,5MB, modemiarze, napadnijcie bank :-| ) due:nie wiem jak zdjecia wklepać tre:to naprawdę tragicznie wygląda quatro:tata nie pozwoli dotknąć cyfraka Cinque:... Sei:... setta:... otto:... nova:... Dieci:... zgadnijcie po jakiemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) bobslejowemu. fotki zrob i zmniejsz ich jakosc w jakims paincie nawet. potem wrzuc na www.imageshack.us no ze starszym to ci nie poradze. Edytowane 9 Czerwca 2005 przez [hS.4f] Logan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 no ze starszym to ci nie poradze. 1488926[/snapback] niech "starszy" sam zrobi fotki skoro nie pozwala brać aparatu w inne łapy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) Zapinke prawie gotowa masz w ... kompie :) Bierzesz zaślepke od kart rozszerzeń wyginasz i w miejscu gdzie jest srodek rdzenia w tej zaslepce wiercisz dziure fi 4mm i w tym miejscu ładujesz śrubke z długim gwintem. Od dołu wkrecasz nakretke i masz podpore dla śrubki. System dosyć skuteczny jest mozliwość regulowania położenia srubki co pozwala na równomierne rozłożenie siły i środa nacisku (bez rebulacji 37C po regulacji 33C) Zapinka ma wade sie wygina ale daje rade. P.s. Zastosuj jak najbardziej sztywna i sprężysta zapinke. Musisz też zrobić 1 "ucho" z drutu miedzianego i przylutować do dołu sledzia bo górne mocowanie ( tam gdzie kręcasz śrubke blokujaca zaslepke w kompie też trzeba lekko wygiąć) Zapinka homemade. Koszt zapiniki 30 minut czasu.... Edytowane 9 Czerwca 2005 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) zapinkę mam gotową, nie zbyt estetyczna, ale się trzyma... cztery śruby,nakrętki no i bloczek :D ale bez chłodnicy to se moge owoca południowego zjeść :mur: Sorry za OT ale moja pompka, ni zgruchy, ni z pietruchy zaczęła strasznie buczeć. ona była 3-4 urychamiana na 2 min, była bezgłośna, a teraz buczy jak jakiś transformator... :-| Edytowane 9 Czerwca 2005 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 A te 3-4 razy "urychamiałeś" ja na sucho? Bo jak tak to się nie dziw że buczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałeł Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 ja wiem to po włosku bo włacxinie jest inaczej:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) pompa w wodzie uruchamiana, mam foty ale tragicznie wyglądają... tryb makrofot się nie włączył :mur: EDIT: jak dac te foty??? i po "kompresji" GIFem nadal mają ok 1,2/1,4 MB a są 3 szt fotek... modemiarze mogą zapomnieć o tych że fotach... :-| Edytowane 10 Czerwca 2005 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 www.imageshack.us i wejdz na photo blog i tam wsadz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 jak wróce z działki to ok w niedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 jako linki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) ok jestem... to wziołem fotoblog, dałem plik i blog it! ... czy dobrze??? i co dalej? qrde sie ten fotoblog jakby zawiesił... tzn piłuje ale nic Edytowane 12 Czerwca 2005 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 I co z tymi fotami?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 usiłuje ale ten foto blog się zawiesza... foty za duże 1.3 MB... a max 1MB i yba ich nie będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 A jaki problem zmniejszyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 http://img272.echo.cx/img272/659/pict12405pq.jpg tada! :D Maksymalny rozmiar zdjecia to 650x480 Nastepnym razem beda %... by mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszcz342 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) Długo śledziłem ten temat , ale teraz odważe się odezwać.Swoje zadanie spełniłeś w 100% zapinka zrobiona własnoręcznie i napewno bedzie trzymać( chyba???).Do tej pory nie byłem takim super zwolennikiem dokładności , ale czy ci troszke nie przeszkadza ta 'gładkość" krawędzi :D ja poprostu troszke bym jeszcze nad krawędziami popracował bo to troszke niestetycznie wygląda , a czym ciąłeś plexi ??? nożem czy brzeszczotem ?? Edytowane 14 Czerwca 2005 przez Miszcz342 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Ja bym na woim miejscu Bobslej zainteresował sie jeszcze pilnikiem, potem papierem sciernym i będzie git :D W sumie jak na pierwszą zapinke wykonaną przy pomocy noża kuchennego to nie jest żle :D A swoją drogą, pomysł z plexi na zapinkę nie był zły, tylko czy ona nie pęknie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) ale jest zapinka... wygląd to II wartośc, ważnie że si ę trzyma... później potraktuje pilnikiem, teraz się bawie nowym palniczkiem gazowym... :D nie pęknie bo to 3mm, późnie zdobede blache więc... :D obije późnie j blachą... Edytowane 14 Czerwca 2005 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 fajne zdanie: nie pęknie bo to 3mm Ja bym się z 6mm bał zakładac a ty mówisz, że 3 to twarda sztuka. A wykonanie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 hehe no fajnie ale powiedz czym ty to cieles napewno nie brzeszczotem bo te krawedzie sa troszke nie tego .. :] heh emi to wyglada na jakis noz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 homemade :) troche pogryzione. ale papier scierny i pilniki powinnyzalatwic sprawe. i zrob z fotki linka bo ci moderacja jajca urwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 boja wiem jak... nożem ciołem niezbyt ładne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Kilka moich starych projektów zapinek dla płyt BEZ OTWORÓW: Może się przydadzą... Sorki za mały OT ale mam sprawe do mechlina a nie mam sie z nim jak skontaktowac (wysylanie PW zablokowane bądź przepełniona skrzynka). Jeśli ktos posiada jakis kontakt do mechlina prosze o pw/mail lub sam mechlin niech sie odezwie, plz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...