ppp19 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 sorko dawno tutaj nie zagladalem i pisze odrazu temat... a wiec na mojej plycie glownej nie zauwazylem portu gier (dla niewtajemniczonych plyta podana w sygnaturce :) ) pozyczlem o kumpla kierownice podlaczana do tegoż portu... moje pytanie brzmi jak to podlaczyć i czy istnije wogole taka mozliwosc. jesli tak ile to kosztuje? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 sorko dawno tutaj nie zagladalem i pisze odrazu temat... a wiec na mojej plycie glownej nie zauwazylem portu gier (dla niewtajemniczonych plyta podana w sygnaturce :) ) pozyczlem o kumpla kierownice podlaczana do tegoż portu... moje pytanie brzmi jak to podlaczyć i czy istnije wogole taka mozliwosc. jesli tak ile to kosztuje? :) 1484387[/snapback] Musisz sobie skolowac jakas karte muzyczna z portem gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 albo przejscowke potr gier --> USB ( na allegro widzielm pare) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...