wafer Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 jak rozpylasz kilka cienkich warstw to nie widac zadnej faORT: ORT: ORT: ktury. obejzyjsobie moja bude i zobaczysz ze nic nie widac. moge ci podeslac fotke boku na ktorymjest lakier niemalze fortepianowy. dobrze pomalowana powierzchnia spreyem wyglada jak lakier na smochodzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 widze, ze rozmowa o malowaniu.. to zeby nie zakladac nowego posta spytam tu ;) chcialbym przemalowac swoja bude na czarno, tak zeby uzyskac efekt 'mirror coating' - cos jak na np tt tsunami (http://www.thermaltake.com/images/cases/products/tsunami/black/mirrorCoating.jpg). jakiego lakieru powinienem uzyc (firma, nazwa)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Jak chcesz taki efekt jak na Tt Tsunami to olejna i wałek (sorry, ale dla mnie lakier na tej budzie to żenada). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 http://www.rojna.pl/index.php?d=produkt&id=530 No i znalazłem dla siebie farbe :D zobaczymy jaka bedzie wrzeczywistosci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 o moj boze. widziales cene i pojemnosc? na bude zuzyjesz z 2-3 takie puszeczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 o moj boze. widziales cene i pojemnosc? na bude zuzyjesz z 2-3 takie puszeczki. 1503134[/snapback] ja nie maluje budy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 aha. no chyba ze tak :) mam nadzieje ze zarzucisz fotkami jak pomalujesz. jestemciekawy jak bedzie to wygladalo B) za taka cene powinno byc boskie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 aha. no chyba ze tak :) mam nadzieje ze zarzucisz fotkami jak pomalujesz. jestemciekawy jak bedzie to wygladalo B) za taka cene powinno byc boskie :D 1503350[/snapback] zarzuce napewno :P heh.. no nic, za zachcianki trzeba placic :P Tylko żeby efekt byl taki jak byc powinien :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 a na bazie czego jest ta farba? akryl, nitro? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale to nie beda wszystkie koszty. Potrzebny ci ciemny podklad, i jezeli nie chcesz zmarnowac tej farby to zainwestuj w dobry (najlepiej tej samej firmy).A dobry podklad nie jest tani... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 bede malował czarny plastik wirnika wentylatora... to musze jeszcze podkład zastosować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 ...bede malował czarny plastik wirnika wentylatora... to musze jeszcze podkład zastosować?... to zalezy na bazie czego jest farba, ale ja bym bez podkladu nie malowal (szczegolnie biorac pod uwage cene tej farby). Musisz sie dowiedziec na czym jest ta farba i dobrac odpowiedni podklad.W innym wypadku farba moze zaczac zlazic z lopatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ok, farbka dotarła :D po pierwszej probie na probnym wentylku wszystko elegeancko, efekt rzeczywiscie kameleon :D hehe tylko jest problem bo zacieki powstaja :/ i terz pytanie, jak malowac zeby nie bylo zaciekow? =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 najlepiej duzo strasznie cienkich warstw. jedna warstwa to 2 nacisniecia capa. pozniej 15 minut przerwy i kolejna warstwa. i na przyklad 5-7 warstw B) najwazniejsze zeby sie nie spieszyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 najlepiej duzo strasznie cienkich warstw. jedna warstwa to 2 nacisniecia capa. pozniej 15 minut przerwy i kolejna warstwa. i na przyklad 5-7 warstw B) najwazniejsze zeby sie nie spieszyc. 1513197[/snapback] chyba bede to nakladal z 35cm jak nie wiecej bo z zalecanych 20 idzie strasznie ciezko :P ehh musze sie nauczyc :D poproboje na chromie bo mam jakis zalegly :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...