danrok Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Chciałem się zapytać jak z wydajnościa Celerona D z jądrem Prescotta, czy taki Celeron D np 2,93 GHz może się równać z AMD 2,8 GHz? Albo Amd 64? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 nie. ale jest ładniejszy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 no nie wiem, ale ok, a taki P4 już ma większą wydajność? jak to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Chciałem się zapytać jak z wydajnościa Celerona D z jądrem Prescotta, czy taki Celeron D np 2,93 GHz może się równać z AMD 2,8 GHz? Albo Amd 64? 1484652[/snapback] Ależ naturalnie, że może... :mur: Np. w biosie będziesz się równie sprawnie przemieszczał między zakładkami :lol: :huh: <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) rozwalilo mnie te pytanie:d z athlonem 64 2,8 moze sie rownac p4 4,0ghz :P a moze i wiecej Edytowane 6 Czerwca 2005 przez szaraczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 no nie wiem, ale ok, a taki P4 już ma większą wydajność? jak to jest? 1484740[/snapback] to zależy w czym. w grach p4 przegrywa o pare (nawet -naście) fps. z kolei w grafice / CADach / montazu wideo jest sprawniejszy poszukaj, w internecie sie roi od testów porównawczych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 hehe jak celofan bedzie na fsb 200 lub wiecej to niezle chodzi ale jak sie podkreci athlonka venice to juz odjazd:p tak jak i p4 :) ale za to tanszy celofan:) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 sprzeczałbym sie co do gier!! bo mimo moich nalegan i porad nikt nie przeprowadzil zetelnego testu!! tylko jeden widzielem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...