MadafakaR Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52425960 Pace :) No dobra, chodzi oczywiście czy to jakiś przekręt? Jakiś wałek itd Edytowane 6 Czerwca 2005 przez MadafakaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Negi ma bardzo ciekawe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 tyle że wiekszość z 2004, normalnie za ile taki sprzęt idzie?? Może jakiś szajs z Europy, który nie przeszedł kontroli jakości i cwaniaczek w Polsce za grubszą kasę chce opchnąć Na 2800 aukcji ma 16 neg i 16 neutr, raczej można traktować jak wypadek przy pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yedi Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Osobiscie kupiłem od tego Usera playera philipsa poza aukcją , więc sądze ze to zaden przekręt ... I tak mi nikt nie uwierzy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 No ja sądząc po komentarzach i statusie SS, raczej ci mogę uwierzyć (chyba, że to twoje konto :) ) Nie wiem, jaka jest średnia cena tego sprzętu, ale jeśli ma 20-30% taniej niż inni, to martwiłbym się o jakość i pochodzenie towaru... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...