pirex Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Witam, posiadam internet NEOSTRADA TP - i do włączania/wyłączenia neta, konfiguracji etc służy specjalny program. I kiedy chodzi mi Neostrada to na pasku narzędzi jest zminimilizowany ten program - i mój problem polega na tym, czy nie da się usunąć tego z paska narzędzie. Bowiem zajmuje mi zbędne miejsce, tutaj macie screen: http://www.pirex.w.activ.pl/neo.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jeżeli jesteś posiadaczem Modemu Sagem to odinstaluj neostrade (tylko wcześniej zapisz wszytski numerky hasła itp) oraz sterowniki . Po czym zainstaluj tylko sterowniki od tego modemu. Tam powinien być program któym będziesz się mógł łaczyć z internetem i niebędziesz miał tego shitu na pasku. A ja mam jeszcze takie pytanie jak zrobić neo żeby się łaczyło automatycznie razem z właczeniem kompa (szukalem ale po 30 minutach mi się znudziło ) a ze jest tu ten temat to pisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Rozwiazanie jest proste: wywal ta pazerna aplikacje dostepowa od tepsy(wanadoo). Zostaw tylko stery do modemu i utworz sobie zwykle polaczenie telefoniczne:D Oto opis; 1. Start; 2. Połącz z {Panel Sterowania}; 3. Pokaż wszystkie połączenia {Połączenia sieciowe i internetowe; Połączenia sieciowe}; 4 Utwórz nowe połączenie { w menu folderu z lewej strony}; 5 Połącz z internetem; 6 Konfiguruj Moje Połączenie Ręcznie; 7 Połącz używając modemu telefonicznego; 8 Wpisz nazwę np: "neostrada"; 9 Następnie numer telefonu { w moim przypadku była to poprostu gwiazdka "*" i najprawdopodobniej jest to ogólny numer dostępowy; 10. Teraz "Nazwa Użytkownika@neostrada.pl" poniżej hasło {Nazwa i hasło wygenerowane oczywiście przy rejestracji}; 11. I dodaj sobie skrót na pulpit aby było prościej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Jeżeli jesteś posiadaczem Modemu Sagem to odinstaluj neostrade (tylko wcześniej zapisz wszytski numerky hasła itp) oraz sterowniki . Po czym zainstaluj tylko sterowniki od tego modemu. Tam powinien być program któym będziesz się mógł łaczyć z internetem i niebędziesz miał tego shitu na pasku. A ja mam jeszcze takie pytanie jak zrobić neo żeby się łaczyło automatycznie razem z właczeniem kompa (szukalem ale po 30 minutach mi się znudziło ) a ze jest tu ten temat to pisze :) 1484738[/snapback] polecam programik autoconnect (freeware) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 polecam programik autoconnect (freeware) 1485237[/snapback] Bardzo dobry programik Dzięki bąrdzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirex Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Dzięki serdeczne, lecz mam jeszcze dwa pytania: 1. Jak odinstalować program Neostrada TP - bowiem w Dodaj/Usuń programy tego nie ma... 2. Zainstalowałem program autoconnect i wszystko jest ok. Przy wylogywaniu konta pyta mnie, czy chcę zerwać aktywne połączenie. Moje pytanie brzmi, czy da sie usunąć ten komunikat i zrobić tak, aby automatycznie przy wylogywaniu zrywał połączenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...