tarnowitz Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 zamierzam w najblizszym czasie kupic lcd 17' w cenie okolo 1100 zl.nie gram prawie wcale filmy ogladam na dvd.komputera glownie uzywam do internetu,wpatrujac sie godzinami w samsunga 15' . mam w zwiazku z tym dwa pytania na ktore nie znalazlem jednoznacznej odpowiedzi czy moja karta graficzna geforce2ti 32ddr bedzie dobrze wspolpracowac z nowym panelem,czy nie jest ona za slaba ?? oraz to co dla mnie najwzniejsze czy jakis producent w czasie gwarancji wymienia panel na nowy nawet jesli pojawi sie 1 martwy subpiksel ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 najlepiej jesli k. grafczna ma wyjscie DVI - lepsza jakosc (olie monitor ma takie wejscie) - ale twoja powinna w zupełności wsytarczyc co do wymiany... tak, LG (z tego co wiem) i asus (ale jest raczej niedostepny w pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 twoja karta raczej nie ma DVI, z tego co sie orientuję, chyba że to jakiś wypasiony model.... Moim zdaniem monitor LG1750S(nowa wersja 1730S) to dobry wybór, ewentualnie któryś z samsungów lub philipsów. LG wymieni ci jeśli subpiksel powstanie w ciągu miesiaca od zakupu, IIyama, w ciągu tygodnia od zakupu... a inne firmy chyba nie wymieniajają.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...