Aurora001 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 http://70.84.34.106/~unique/UP-ZombieArcade.wmv Nic dodac nic ujac. 19.5 MB. Goscia wkrecili w gre komputerowa oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 kurcze pomysl jak typek musiał srac po gaciach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 I jeszcze powiedzcie, ze w to wierzycie? Imo, najglupsze to jest to, ze w stanie 'hipnozy' miesnie karku odrazu mu sie rozluznily i glowa poleciala w dol, ale miasnie plecow i nog pozostaly napiete i gosc dalej stal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 nawet jak ukantowane to i tak fajne :> ciekawie bylo by cos takiego przerzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) może i troche to ustawione jest :D ale wydaje mi sie że troche prawdy też w tym jest :blink: Jeśli to jego znajomi to ja bym ich lał jakby mi coś takiego zrobili :D Edytowane 6 Czerwca 2005 przez smasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 no filmik masakra i w sumie to wyglada to na prawde, zobaczcie miny jego znajomych jak on zaczol strzelac do zombiakow :D przeciez koles byl na maxa spanikowany :D fajny filmik ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 dla picu zrobiony, ale jeszcze sie trzese :lol: pokazuje jak bedzie wygladac VR w polaczeniu z house of the dead :wink: mozna zdechnac ze strachu i to a serio :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyczak Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 straszne :o ale najśmieszniejsza była reakcja kolesia jak spowrotem był przy automacie :lol: niezłego wała wciskał :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 obejrzalem i... ani to straszne ani realistyczne - mnie bije po oczach tylko sztucznosc calej tej akcji, i jeszcze ten plastikowy pistolecik (do paintballa?) generalnie spodziewalem sie czegos bardziej realistycznego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 404: Not Found A chciałem ściągnąć :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Mi też link nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 http://dl2.rapidshare.de/files/2146153/361...zombie.wmv.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 ne dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Nie wiem czym sie zachwycacie :| Wszystko ukartowane i to slabo. Z paintballa do zombiakow???? Hmm nowatorski pomysl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 LOL no nie chodzi o to czy ukartowane czy nie, wazne co przedstawia. A przedstawia to, jak ludzie beda srać po gaciach korzystajac z VR :-P no i tyle :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 :| powiedz mi co to ma wspolnego z vr? Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 I jeszcze powiedzcie, ze w to wierzycie? Imo, najglupsze to jest to, ze w stanie 'hipnozy' miesnie karku odrazu mu sie rozluznily i glowa poleciala w dol, ale miasnie plecow i nog pozostaly napiete i gosc dalej stal... Film moze i rezyserowany (nie obchodzi mnie to), ale pojecia nie masz o hipnozie. "Imo najglupsze jest to", jak niektorzy probuja zablysnac wiedza na tematy, o ktorych takowej nie posiadają. @Jonathan Pewnie! Prawdziwego guna powinni mu dac - LOL :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 No dobra, skoro znasz sie tak na hipnozie to powiedz mi czemu glowa opada, a reszta miesni jest dalej napieta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 no dobra ale skad to wziac... ten filmik, bo linki nie dzialaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Poznajecie prowadzącego ? ;] 1486514[/snapback] niebardzo... a powinienem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 No dobra, skoro znasz sie tak na hipnozie to powiedz mi czemu glowa opada, a reszta miesni jest dalej napieta? Nie powiem Ci dlaczego tak jest, bo sam sie nie znam - wiem tylko, ze zawsze tak jest. Mozna zahipnotyzowac czlowieka tak, ze wszystie miesnie bedzie mial napiete do granic mozliwosci (numer z polozenieme goscia na dwoch podporkach - pod nogami i glowa), mozna tak, ze wszystkie bedzie miał luźne (hipnotyzowanie leżacego), a mozna tak jak na tym filmie. Nie wiem dokladnie czemu, ale zawsze jak ktos hipnotzuje stojacego, to opadaja mu tylko glowa i rece. Nie siedze w tym temacie, wiec nie wiem jakie mechanizmy tu zachodza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 :| powiedz mi co to ma wspolnego z vr? Oo 1486037[/snapback] Jakos tak mi sie skojarzylo. Podobna sprawa, w przypadku dobrze dopracowanego VR praktycznie jedyna rzecza ktora pomoze nam odroznic rzeczywistosc od fikcji jest pamiec o tym ze wchodzilismy do kabiny. W tym przypadku koles nawet nie mial tej pamieci. Jednak czesto grajac w gry zapominamy o tym ze siedzimy na krzesle i klikamy myszką, myslimy o tym ze jestesmy bohaterem w jakiejs tam grze. Wiec mowie ze reakcje tego kolesia sa identyczne z reakcjami gracza w VR załóżmy z dooma3 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Jeeeezu, jaka bajka :lol: 1. Hipnotyzowanie przez kilka błysków światłem? Chyba jakaś nowa metoda :) Oczywiście, można - ale przez odpowiednie natężenie, rodzaj (kolor), ilość itd. A tutaj prowadzący mówi "now...now...and now" - metoda pi razy drzwi raz wiek babci :lol: 2. Hipnotyzer jest w stanie 'sterować' napięciem mieśniowym osoby zahipnotyzowanej, jednak w tym przypadku tego nie ma. Inaczej - ten koleś powinien stać jak wryty, lub paść gwałtownie na ziemię. 3. Zachowanie tych, którzy byli razem z tym zahipnotyzowanym kolesiem. Nagle on niby 'pada', a oni nic, podchodzi jakiś koleś i go zabiera, oni dalej nic i tak do końca. 4. Gdy przewieźli tego kolesia do tego 'niby szpitala', czy co to tam było. Wybudzenie przez gwałtowny dźwięk = szok dla człowieka zahipnotyzowanego, żaden hipnotyzer by czegoś takiego nie zrobił. Nawet podczas głębokiej hipnozy, kiedy coś dzieje się z zahipnotyzowanym, hipnotyzer nigdy nie wybudzi gwałtownie tej osoby, zawsze jest to robione spokojnie. Mam szukać więcej bzdur? :) Gorzej zfabrykowane niż "Usterka" na tvn :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Ale niektorym tyle wystarczy do podniety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 czy moglby ktos wrzucic tel filmik na jakis serwer bo zaden link nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 No, nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 http://dl2.rapidshare.de/files/2146153/361...zombie.wmv.html Klikacie na link wyżej podany, potem na dole przycisk FREE, potem znowu da dół strony i wyraźnie widać jak odlicza się czas za który zacznie wam się ściągać. Jakoś u mnie działa bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 A mi mowi ze wyczerpalem limit ; ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 a ja juz sciagnolem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Dobre :) Juz gdzies na jakims kanale widzialem pare numerow tego goscia, niezle numery odstawia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...