Trendzik Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Dzisiaj zainstalowałem sobie program SiSoft Sandra 2005 i wybrałem opcje płyty głównej, a tam na dole zastałem taki napis: FOTOGRAFIA / PARANOJA Co o tym sądzicie, co to może być ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 wszystko jest w porządku.. niczym się nie przejmuj.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.agh Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Z ciekawosci sprawdziłem i też mam jakies błędy, chyba nic strasznego :unsure: Performance Tips Notice 224 : SMBIOS/DMI information may be inaccurate. Tip 2511 : Some memory slots are free so the memory can be easily upgraded. Warning 2541 : FSB exceeds Chipset rated speed. Reduce FSB. Warning 2523 : Memory bus speed exceeds memory rated speed. Reduce memory bus speed. Warning 2542 : Memory bus speed exceeds Chipset rated speed. Reduce FSB/memory multiplier. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 thanks...temat do zamknięcia !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...