Witchhunter Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Jakie samochody/motocykle uzywaja miedzianych nagrzewnic? Na zlomie dostac moge jedynie aluminiowe, a to mi srednio pasuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Mnie sie udalo na jakims szrocie kupic miedziana i bylo na niej napisane Opel Corsa, ale czy to prawda to nie wiem. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 ja kupilem na szrocie miedziana od opla kadeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Hemm, Opel RulezZZ :wink: Ja mam od VW Polo z miedzianymi roorkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Mnie sie udalo na jakims szrocie kupic miedziana i bylo na niej napisane Opel Corsa, ale czy to prawda to nie wiem. Pozdro Dexter a ile dałeś za to????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Ja mam chlodnice miedziana z motocykla prwadopodobnie z Hondy ale nie znam modelu :(, wiem tylko ze ten model ma takie dwie kupilem uzywana w sklepie mtocyklowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Mnie sie udalo na jakims szrocie kupic miedziana i bylo na niej napisane Opel Corsa, ale czy to prawda to nie wiem. Pozdro Dexter a ile dałeś za to????????? 80zl dwa lata temu 8) Droga byla jak na szrot ale nie przecieka, w pelni sprawna, czysta. I sprawuje sie zajeb..... Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...