Trendzik Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Mam taki problem ponieważ sprawdzam sobie mojego kompa programem SiSoft Sandra 2005 a tu takie cuś, zobaczcie na fotografie : CPU Voltage Problemy z CPU !! Moje pamięci (mam 2x512 Ram A-Data , ale teraz chwilowo mam jedną kość 512 ram ponieważ drugą porzyczyłem) Pamięci !!! Co o tym wszystkim myślicie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q3Jarz4b Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 To raczej nie jest powazny problem ;) Po prostu soft nie bardzo wie jaka mobo posiadasz i nic poza tym. Trzeba sciagnac/poczekac na nowsza wersje. W innym programach tez pokazuje Ci takie wartosci? Bo 272W potrafiloby rozlutowac tego freezerka :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 w Everest lata napięcie na procku pomiedzy 1.53-1.56 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 I co z tego...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 od zawsze uważałem że sandra to [ciach!]o, najsmieszniejsze są te jej porady na samym dole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ale widać, że "trendzik" dopiero teraz ją odkrył. Na subforum pamięci założył podobny temat (ze screencapem z sandry o memorkach), równie dramatyczny w treści ("aaa... pomocy, pamięci mam zepsute"). Mały nerwusek jesteś, trendzik :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...