Skocz do zawartości
ivan06

Canon Vs Hp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam zamiar zakupic sobie drukarke i zastanawiam sie w ktora sie zaopatrzyc:

-Canon ip1000

-Canon ip1500

-HP Deskjet 3745

Drukarki glownie bede potrzebowal do zastosowan domowych. Czasami bede drukowal jakas okładke na cd (chcialbym zeby byla dora jakosc kolorowego wydruku jak na ta cene urzadzen oczywiscie). I jeszcze kwestia eksploatacji czyli wymainy tuszu, chcialbym w miare tanio kupowac zamienniki kolorowe i czarne. Prosze o pomoc w wyborze, ewentualne sugestie, pozdrawiam i z góry wielkie dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam zamiar zakupic sobie drukarke i zastanawiam sie w ktora sie zaopatrzyc:

-Canon ip1000

-Canon ip1500

-HP Deskjet 3745

Drukarki glownie bede potrzebowal do zastosowan domowych. Czasami bede drukowal jakas okładke na cd (chcialbym zeby byla dora jakosc kolorowego wydruku jak na ta cene urzadzen oczywiscie). I jeszcze kwestia eksploatacji czyli wymainy tuszu, chcialbym w miare tanio kupowac zamienniki kolorowe i czarne. Prosze o pomoc w wyborze, ewentualne sugestie, pozdrawiam i z góry wielkie dzieki

1484819[/snapback]

jesli drukujesz raz w tygodniu to canon tańszy w eksploatacji tusz głowice regenerowane z moich obserwacji wynika że do 4-5 razy mozan napelanic później różnica w jakości druku jest widoczna polecał bym model ip1500 bowiem masz pełne A4 w wydruku bez marginesów krople 2pl a ne 5pl jednak jesli nie bedziesz drukował nigdy fotek to i1000 ci wystarczy dobre tusze oscyluja 10-15 zł na 3745 bedzie niestety gorszy wydruk miałem mozliwość porównania do tekstu i prostej graifiki wystarcza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi