kwas96 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) jakie szybkości odczytu i zapisu ma napęd DVD w Acer TravelMate 4151 LMi (LX.T7605.040)? http://www.sirius.pl/product.php?action=info&id=13817&sid=6 a ktoś by recenzji tegoż sprzętu nie napisał? :wink: Edytowane 7 Czerwca 2005 przez kwas96 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakath Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 1. Everest Home Edition -> Magazyn -> Napędy dysków optycznych 2. Nero Info Tool te 2 programiki powinny Ci powiedzieć wszystko, co potrzebujesz wiedzieć o sowim napędzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas96 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) rzecz w tym, że on nie mój jeszcze.. chciałem się zorientować, sądząc, że ktoś już to wybadał.. ale dzięki serdeczne, pomęczę sprzedawcę w sklepie :D pytanie jak najbardziej pozostaje aktualne :) Edytowane 6 Czerwca 2005 przez kwas96 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zapis DVD-R/DVD+R 8x CD-R/CD-RW 24x Odczyt DVD 8x CD 24x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas96 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zapis DVD-R/DVD+R 8x CD-R/CD-RW 24x Odczyt DVD 8x CD 24x 1485047[/snapback] serdeczne dzięki rozumiem Spider, że to taki sam napęd jak w Twojej maszynie...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasir_jones Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 to ja jeszcze pozwole sobie dodac stosujac nomenklature coponiektorych "czcicieli" acera z teg o forum: jest to naped idealny i genialny - bo w koncu zamontowany w acerze, te z HP nie maja sie co rownac!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas96 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 no i sam sobie odpowiedziałem... wynikiem szybkiej, krótkiej i rzeczowej korespondencji z "informacją techniczną" na stronie acer.pl otrzymałem następującą specyfikację (która BTW jest nieco inna :blink: od wymienionej wyżej przez Spidera): DVD-Dual – Read: 4X DVD+R, 4X DVD+RW, 4X DVD-R, 4X DVD-RW, 8X DVD-ROM, 24X CD-ROM – Write: 4X DVD+R, 2.4X DVD+RW, 2X DVD-R, 2X DVD-RW, 16X CD-R, 10X CD-RW no i co chodzi... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 ja w swoim mam liteona gdzie program NTI(dolaczany do laptopa) wyswietla dostepny tryb dvdr+ 8x a plytki tdk osemki potrafi nagrac tylko z czworka. nero wyswietla maks. predkosc 4x. ps. nasir, na tym forum widze tylko jedna osobe, ktora tylko podejrzewam o sprzyjanie acerowi. nie wiem skad bierze sie twoje nastawienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasir_jones Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 heh ja podejrzewam wiecej, zreszta to tylko zarty ;) kazdy moze przeciez miec swoje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudior Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Nasir jones - jestem z Tobą!! Gdyby nie to forum miałbym HP, a tak mam Toshibe - fajną bo fajną, ale za taką samą kasę mógłem mieć lepszego HP-ka!! (albo Acera hehe:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...