salomon Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) Przeglądnąłem troche w necie, i mam cos takiego na oku: Karta : D-Link DWL-A520 AP: Access Point CA8-4 Anteny - klient: panel 23 dbi Link Tutaj panel 19 dbi Link Tutaj - AP: dookólna Orion 16 dbi Link Tutaj dookólna Horizon midi 10 dbi Link Tutaj kable: gotowe zarobione do AP 2m, a do klienta 3-5m Link Tutaj Teren: Widoczność 100%, 1 klient: odl. 50 m różnica w pionie 3-5 m, 2 klient odl. 100 m różnica w pionie 4-6 m, 3 klient odl. 120 m różnica w pionie 4-6 m Z góry odpowiedz dlaczego nie kabel : 1. z mojego domu i tak juz jest cemtrum pajęczyny ;) 2. poprostu niecheć niektórych sąsiadów. dlaczego nie 2,4 ghz : 1. juz i tak łapie z 4 inne sieci, no i zeby nie było problemu z kanałami. 2. a tak wogóle to bede pierwszy z 5ghz, no myśle przyłosciowo (ale narazie finanse nie pozwalają mi na droższy sprzęt i szerszą działalność) Edytowane 7 Czerwca 2005 przez salomon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Jak bedziesz pierwszy z 5ghz to moze byc i 1000 sieci na 2.4Ghz i zadna nie zakloci pracy Twojej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...