qpalzm Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Chcę złożyć komputer dla celów ćwiczebnych :P Kasy mam nie wiele :] więc jakiego wybrać procka i z jaką płytą (AGP conajmniej 4x) tak aby dało się pokręcić. Najlepiej żeby była to płyta popularna, tak żeby można ją było znaleść na np. na giełdzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Co oznacza to enigmatyczne określenie "do celów ćwiczebnych"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpalzm Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 znaczy, że skaładam aby się nauczyć i zobyć jakieś doświadczenie, więc komputer nie musi być demonem prędkości, najważniejsza jest cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Sempron 2200+ Abit NF7 Rev 2.0 Razem 424zł na proline.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Przecież pisze, że cena jest ważna. Skoro wybiera durona 1 GHz, to raczej nie chce kupować nic droższego :-) Wiem, bo go znam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Jak do takiego procka to spróbuj znaleść Abita KT7A. Płytka najlepsza pod takie procki, a tania dosyć. Update: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54048595 lub http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53836241 Na allegro jest tego więcej w podobnych cenach. Zobacz sobie. Edytowane 10 Czerwca 2005 przez grandzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...