Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

LiteOn ostatnio sypie sie jak liscie z drzew w jesieni. Odpuscili z ceny i najwyrazniej z jakosci tez. Gdy np wysylamy uszkodzonego LO do serwisu, to wraca nowiutki LG. To chyba o czyms swiadczy. :)

Widzialem 1 uszkodzonego NECa w zyciu, ale uszkodzila go rozpadajaca sie na kawalki plytka CD - urwala tasme.

Wnioski wyciagnij sam...

Wiem, ze kasa nie rosnie na drzewach, ale stracony czas (w czekaniu na naprawe) to tez pieniadz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... a i ciepienia spowodowane posługiwaniem się litkiem, na tym też nie polecam oszczędzać!

Wiem co mówię, bo moja DVDRW LiteOna to najgorszy zakup w moim życiu (chciałem zaoszczędzić 20zł bo taka różnica była między NECiem) i muszę przez dłuuuuugi czas go używać :(

(na szczęście mam combo LG więc przynajmniej przy odtwarzaniu płytek nie muszę się stresować i patrzeć na Litka.

Przeczytaj sobie temat "Która nagrywarka DVD na rynku jest najlepsza"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam to co pisali przedmowcy.Liteony nonstop wysylam do serwisu.Wiecznie problemy z nagrywaniem albo z odczytem, juz nawet legalnie klientom mowie "wszystko tylko nie Liteon".

Nec jest ok choc tez mu sie zdarzy (ale to sa promile w porownaniu z litkiem).

Moim faworytem jest LG :)

Mala uwaga dla autora topicu: zmien tytul tematu na jakis bardziej konkretny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi