bordos Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 http://www.wista.info/catalog/product_info...roducts_id=1455 Co sądzicie o tej nagywarce. Ma służyć do nagrywania filmów. Co innego polecilibyscie w przedziale 180 - 220 zł... p.s. Wiem, że to mało, ale pieniądze na drzewach nie rosną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 LiteOn ostatnio sypie sie jak liscie z drzew w jesieni. Odpuscili z ceny i najwyrazniej z jakosci tez. Gdy np wysylamy uszkodzonego LO do serwisu, to wraca nowiutki LG. To chyba o czyms swiadczy. :) Widzialem 1 uszkodzonego NECa w zyciu, ale uszkodzila go rozpadajaca sie na kawalki plytka CD - urwala tasme. Wnioski wyciagnij sam... Wiem, ze kasa nie rosnie na drzewach, ale stracony czas (w czekaniu na naprawe) to tez pieniadz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 ... a i ciepienia spowodowane posługiwaniem się litkiem, na tym też nie polecam oszczędzać! Wiem co mówię, bo moja DVDRW LiteOna to najgorszy zakup w moim życiu (chciałem zaoszczędzić 20zł bo taka różnica była między NECiem) i muszę przez dłuuuuugi czas go używać :( (na szczęście mam combo LG więc przynajmniej przy odtwarzaniu płytek nie muszę się stresować i patrzeć na Litka. Przeczytaj sobie temat "Która nagrywarka DVD na rynku jest najlepsza"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Potwierdzam to co pisali przedmowcy.Liteony nonstop wysylam do serwisu.Wiecznie problemy z nagrywaniem albo z odczytem, juz nawet legalnie klientom mowie "wszystko tylko nie Liteon". Nec jest ok choc tez mu sie zdarzy (ale to sa promile w porownaniu z litkiem). Moim faworytem jest LG :) Mala uwaga dla autora topicu: zmien tytul tematu na jakis bardziej konkretny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bordos Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Dziękuje za pomoc:) Kupuje jutro nagrywarkę NEC:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...