Staford Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) Witam mam problem, jak w temacie i za pierona nie wiem jak mam to wszystko ustawic! Czy moge prosic o pomoc !? (tylko duzymi literami, poniewaz jestem laikiem w sieciach komputerowych) Pozdrawiam i dziekuje. Edytowane 7 Czerwca 2005 przez Staford Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aspire Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 :lol: Witam mam problem, jak w temacie i za pierona nie wiem jak mam to wszystko ustawic! Czy moge prosic o pomoc !? (tylko duzymi literami, poniewaz jestem laikiem w sieciach komputerowych) Pozdrawiam i dziekuje. 1485404[/snapback] tutaj znajdziesz wszystko co potrzebujesz : ftp://ftp.abcdata.com.pl/D-Link/DSLG604T/...a_Nesotrady.doc pozdrawiam Aspire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aspire Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Witam mam problem, jak w temacie i za pierona nie wiem jak mam to wszystko ustawic! Czy moge prosic o pomoc !? (tylko duzymi literami, poniewaz jestem laikiem w sieciach komputerowych) Pozdrawiam i dziekuje. 1485404[/snapback] ani me ani be ani kukuryku .... szkoda czasu .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...