Skocz do zawartości
dawzim

Bios Hot Flash

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie kilka dni temu po feralnym flashu biosu komp mi nie wstaje tzn. niby wszystko chodzi a ekran czarny do biosu wejśc sie nie da. Postanowiłem zrobić hot flasha tylko nie wiem czy można to robic na 2 innych plytach nf7 i nf7-s poradźcie bo na gawarancje jak oddam to ze 14 dni bez kompa bede a tak sie składa że kumpel ma nf7 tyle że bez "S" a ja mam z "S". aha i czy to jest bezpieczne czy przypadkiem nie uszkodze jego kosci z biosem przez taką kombinacje

pzodrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hot flash sie udał ale zauwazyłem dziwna przypadłośc nowy bios oficjalny bodajrze d28 mi rozwala wszystko po flashu tym biosem zonk czarny ekran i tyle ciekawe dlaczego. No a flasha niestety nie robiłęm na tej płycie kumpla o której wspominałem okazało sie że to nie jest 2.0 musiałem kupić nowa w sklepie bo komp potzrebny sytrasznie mam prace do napisania na sobote :( buuuu. Gdyby ktoś chciał kupić nowiutka płytę abit nf7 z proline ani raz nie odpalana wykorzystana tylko kosta biosu do hot flah-a to niech misze na dawzim@o2.pl wystawie mu aukcje na allegro. Dzięki wszystkim za pomoc gdyby nie forum tweak pewno musiałbym czekac ze 3 tygodnie na powrót lyty z servisu a ciekawe kto napisał by za mnie prace :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...