dawzim Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Witam mam pytanie kilka dni temu po feralnym flashu biosu komp mi nie wstaje tzn. niby wszystko chodzi a ekran czarny do biosu wejśc sie nie da. Postanowiłem zrobić hot flasha tylko nie wiem czy można to robic na 2 innych plytach nf7 i nf7-s poradźcie bo na gawarancje jak oddam to ze 14 dni bez kompa bede a tak sie składa że kumpel ma nf7 tyle że bez "S" a ja mam z "S". aha i czy to jest bezpieczne czy przypadkiem nie uszkodze jego kosci z biosem przez taką kombinacje pzodrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawzim Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 No i jak nikt mi nie odpowie ? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 mozesz spokojnie robić,,,,,,jedyne co to aby rewizje plyty sie zgadzaly a to czy jest z S, czy bez S czy SL niema wiekszego znaczenia...natomiast jesli sie tyczy samego hotflasha to masz wszystko pod ponizszym linkiem Abit Nf7 .. Kompendium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 ryzyko zawsze istnieje a moze masz gdzie w poblizu zaprzyjazniony serwis elektroniczny to cos takiego Ci od reki zrobia za kilka zlotych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawzim Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Hot flash sie udał ale zauwazyłem dziwna przypadłośc nowy bios oficjalny bodajrze d28 mi rozwala wszystko po flashu tym biosem zonk czarny ekran i tyle ciekawe dlaczego. No a flasha niestety nie robiłęm na tej płycie kumpla o której wspominałem okazało sie że to nie jest 2.0 musiałem kupić nowa w sklepie bo komp potzrebny sytrasznie mam prace do napisania na sobote :( buuuu. Gdyby ktoś chciał kupić nowiutka płytę abit nf7 z proline ani raz nie odpalana wykorzystana tylko kosta biosu do hot flah-a to niech misze na dawzim@o2.pl wystawie mu aukcje na allegro. Dzięki wszystkim za pomoc gdyby nie forum tweak pewno musiałbym czekac ze 3 tygodnie na powrót lyty z servisu a ciekawe kto napisał by za mnie prace :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenetiX Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 jestem z wrocka i za ile chcesz ja pchac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawzim Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 moje gg 7618952 pisz napewno sie dogadamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...