Skocz do zawartości
nogal

Notebook Asus A3531luh

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam pytanie odnośnie notebooka Asus A3531LUH:

na początek linki:

http://www.afgcomputers.pl/product_info.php?products_id=2148

http://pl.asus.com/products/notebook/a3ser...0n_overview.htm

i pytanie:

czy ktoś miał już kontakt ze sprzętem z tej serii Asusa A3 ?? ma to być laptop dla rodziców - tzn. lekki , ładny i bateria ma długo trzymać (gdzieś znalazłem że będzie około 4,5 h ). windows xp musi być oryginalny.

jeżeli znacie lepsze oferty z takimi samymi parametrami (lub lepszymi) w podobnej cenie to dzięki za info

pozdrawiam, nogal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tych 4,5h raczej nie osiagniesz... imho to bedzie 3h max

co do wykonania/lekkości itp. - wygląda ladnie, jest tez produktem asusa, wiec powinien byc niezły.

jesli zalezy ci na długim czasie pracy na baterii i lekkości to kup sobie cos na pentium m ULV (Ultra Low Voltage) z matrycą 12-13'' - w wersji ekstremalnej bez czytnika optycznego

ps. moze zapytasz w dziale: Laptopy i urządzenia przenośne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proszę moderatora o przeniesienie tego tematu pod odpowiednie forum - przepraszam nie zauważyłem specjalnego działu (dawno na forum mnie nie było) :( . Zamówiłem już tego notebooka, niedługo napisze jakąś recenzje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi