nrl Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 jak odratować plik rar gdy wywala przy wypakowywaniu na samiuśkim końcu (przechodzi 100%) błąd. archiwum próbowałem naprawić przy pomocy winrara, ale to nic nie dało :( wywala error Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Pomocy głowa mi już pęka od tego azureusa :( Już piąty raz ściągam ten film. Albo źle sie zasysa i wywala błąd przy rozpakowywaniu , albo wyskakuje ,że zassałem już 96%, a w rzeczywistości zassało się dużo mniej bo film zajmuje 1.35GB, a ściągnęło się dopiero 560MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRdolz Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Jezeli ten film spakowany jest na mniejsze pliki (party, r01 itd.) to zobacz ktore archiwum jest uszkodzone, zapusc film jeszcze raz, wszystkim plikom daj priorytet "nie pobieraj" poza tym uszkodzonym i go dossaj, potem zamien i rozpakuj :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 film jest spakowany w jednym pliku rar :( 1.35BG, a w nim znajduje się jeszcze jeden rar 1.35GB :( więc odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRdolz Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 ehh komus sie nudzilo... Darmowy program IZArc potrafi naprawiac uszkodzone archiwa, ale jak winrar sobie nie poradzil to szansa na powodzenie jest nikla choc sprobowac mozna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...