Pyra Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 mam problem kupiłem karte gf4 mx 440 no i po 1: czym ją podkręcić po2: dlaczego w opcjach kolorów nie moge rozjaśnić obrazu? mam bardz ociemno, monitor na full i w starej karcie w tych opcjach sobie podjaśniałem a teraz nie moge : ( a to jest dla mnie bardzo ważne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 1 powerstrip jest w miarę bezpieczny... 2 sprobuj jeszcze raz zainstalowac stery... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Albo znajdź nowsze stery, ja na tej grafie (prawie na tej :D) miałem rozjaśnianie (gamma, RGB itp) w panelu sterowania. A podkręcić to podobno Riva Tuner czy coś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nero22 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Riva Tuner może być, osobiście byłem zadowolony z rezultatów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...