sinus Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 jakiej firmy najlepiej kupic 8500? czy minty dają sie kręcić? jaka jest różnica w możliwościach i w 3d marku? sorry za tkie lamerskie pytanie :oops: :oops: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 było juz 104673 razy najlepiej built by ati , hercules lub gigabyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Podobno masz inet? wiec czy tak ciezko troche poprzegladac stronki? Klinknij a otrzymasz ODP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlosss Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Kup sobie ATI a nie klony, a tak wogole to najszybszy Radeon jest firmy GIGABYTE i zajebiscie sie kreci, a minta nie kupuj bo to zlom straszny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Kup sobie ATI a nie klony, a tak wogole to najszybszy Radeon jest firmy GIGABYTE i zajebiscie sie kreci, a minta nie kupuj bo to zlom strasznyprzeczysz chłopie sam sobie gb to co jak nie klon? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Znowu to samo :D Kurna.....użyj opcjii SZUKAJ!!! I nie walcie głupa z tymi Gigabytami, Herculesami! Ja miałem Minta a teraz mam Saphire i to są bardzo dobre karty i ładnie się kręcą. Obraz też bardzo ładny, nic nie gorszy od Gigabyte za 800 zł( porównywałem- karta kumpla)A, że lubi ktoś przepłacać......to już nie moje zmartwienie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Znowu to samo :D Kurna.....użyj opcjii SZUKAJ!!! I nie walcie głupa z tymi Gigabytami, Herculesami! Ja miałem Minta a teraz mam Saphire i to są bardzo dobre karty i ładnie się kręcą. Obraz też bardzo ładny, nic nie gorszy od Gigabyte za 800 zł( porównywałem- karta kumpla)A, że lubi ktoś przepłacać......to już nie moje zmartwienie :P jest w tym grosz prawdy mam MX 200 od minta (co prawda mówimy ty o R8500 no ale cóz) i musze przyznać że karta wcale nie taka zła jak na MX 200 oczywiście. Jakość obrazu w sumie identyczna jak na moim starym ATI 3D Rage Pro (bulit by ati) Pamięci to szajsungi (więc spox) tylko szkoda że 6ns (więc jóż nie tak spox :D) kręci się przeciętnie jak widzicie ale w końcu to mint. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlosss Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Popierwsze to wiem ze gigabyte jest klonem a po drugie to nie gadajcie glupot ze mint jest super chyba nie widzieliscie innych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...