Skocz do zawartości
sinus

jaki najlepiej 8500?

Rekomendowane odpowiedzi

Znowu to samo :D Kurna.....użyj opcjii SZUKAJ!!! I nie walcie głupa z tymi Gigabytami, Herculesami! Ja miałem Minta a teraz mam Saphire i to są bardzo dobre karty i ładnie się kręcą. Obraz też bardzo ładny, nic nie gorszy od Gigabyte za 800 zł( porównywałem- karta kumpla)A, że lubi ktoś przepłacać......to już nie moje zmartwienie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu to samo :D Kurna.....użyj opcjii SZUKAJ!!! I nie walcie głupa z tymi Gigabytami, Herculesami! Ja miałem Minta a teraz mam Saphire i to są bardzo dobre karty i ładnie się kręcą. Obraz też bardzo ładny, nic nie gorszy od Gigabyte za 800 zł( porównywałem- karta kumpla)A, że lubi ktoś przepłacać......to już nie moje zmartwienie :P

jest w tym grosz prawdy mam MX 200 od minta (co prawda mówimy ty o R8500 no ale cóz) i musze przyznać że karta wcale nie taka zła jak na MX 200 oczywiście. Jakość obrazu w sumie identyczna jak na moim starym ATI 3D Rage Pro (bulit by ati) Pamięci to szajsungi (więc spox) tylko szkoda że 6ns (więc jóż nie tak spox :D) kręci się przeciętnie jak widzicie ale w końcu to mint.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...