Pixelik Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 witam zna ktos jakis namiar gdzie tanio mozna kupic takie radiatorki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 allegro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 www.ebay.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 www.angela.pl :) Duzy wybor, albo www.cooling.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 ok thx za info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 najtaniej to chyba by bylo na jakiejs aukcji wyczaic jakis radiator od pIII i go pociac w domowych warunkach wtedy koszt calej zabawy nie przekroczy 15zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 CoolerMaster 22zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Hmm, ja mam głupie pytanie : co to są te mostefy ?? Po co to chłodzić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 bo sie grzeją, jak sie nie myle to sa stabilizatory napięcia od procesora. Powyżej 1,75 lepiej je chłodzić. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik84 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) Hmm, ja mam głupie pytanie : co to są te mostefy ?? Po co to chłodzić ?? 1488627[/snapback] Tranzystory w zasilaczu procka i ramu na mobo, czarna kostka z 3 nóżkami blisko procka kondensatorów i cewek, środkowa nóżka ucięta bo montaż jest smd a tylna płytka jest połączona z środkową nóżką. Chłodzić trzeba bo sie grzeje. Do mojego epoxa były w zestawie radiatorki anodyzowane na niebiesko Edytowane 9 Czerwca 2005 przez dzik84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 A ile na twoim Epox-ie się tego montuje ?? Ile sztuk ?? Moglibyście zapodać linkiem gdzie można kupić takie odrazu z taśmą ?? Najlepiej aluminium, oraz pokazać na obrazku gdzie one są : MOJA PŁYTA GŁÓWNA Gdzie są te mostefy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Hehe widze ze masz całe "zaglębie cieplne" na tej plycie ;) Mosfety to są te "czarne kostki" pośrodku zbioru kondensatoru i cewek. Jest to po prawej u góry od gniazda procesora. Chyba warto by bylo tam dac jakis maly wentylek. Miałbysz odrazu wszystko schlodzone ;) Cewki tez mocno sie grzeją (moje prawie parzą - Abit IC7) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 niestety nie mam jak tam zamontowac wentylatora, jedyne co moge zrobic to przykleić radiatory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik84 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Jak nie miałeś ich w zestawie z płytą to proponuje Ci iść do sklepu elektronicznego i kupić radiator jeden duży na wszystkie mos'fety przy procku. Są one tak ułożone że ładnie się tam wpasuje radiator. A taśme kupisz w sklepie elektronicznym/giełdzie/allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) Jak nie miałeś ich w zestawie z płytą to proponuje Ci iść do sklepu elektronicznego i kupić radiator jeden duży na wszystkie mos'fety przy procku. Są one tak ułożone że ładnie się tam wpasuje radiator. A taśme kupisz w sklepie elektronicznym/giełdzie/allegro. 1490825[/snapback] Z tyłu na wysokości mostefów mam wiatrak 120x120 wyciągający powietrze wiec chyba jako tako chłodzi to wszystko ! Poszukam takiego radiatora... Edytowane 11 Czerwca 2005 przez Trendzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 moze jest kttos kto ma wiatraczek na tych mosfetach na msi neo2 k8n ? jezeli tak to plz o fotkki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...