pawelkus Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) Witka, uzywam na codzien ACER Aspire 1350. Standardowo moj model zostal wyposarzony w karte WI-FI, przy czym w instrukcji napisano, ze mozna go podrasowac o modul BT. Przejzalem strone ACERa z czesciami dla tego modelu i... okazalo sie ze nie ma takiej karty. Tzn jest modem 56K razem z BT i to mozna zamowic (toeretycznie). W praktyce trzebaby byc autoryzowanym serwisem. I tu mam pytanie: Czy ktos juz cos takiego robil lub widzial na sieci? Szkalem kiedys usilnie instrukcji otwarcia tego notebooka (bo serwisowki nie mam) i niestety nic. Proba otwarcia zakonczyla sie czesciowo-udanie (czesciowo wylamany F1)... Edytowane 7 Czerwca 2005 przez pawelkus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 http://www.notebookreview.com/forums/topic...?TOPIC_ID=12046 Szukaj tutaj. Moz ten link i linki na miejscu Ci pomoga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinz40 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) Witka, uzywam na codzien ACER Aspire 1350. Standardowo moj model zostal wyposarzony w karte WI-FI, przy czym w instrukcji napisano, ze mozna go podrasowac o modul BT. Przejzalem strone ACERa z czesciami dla tego modelu i... okazalo sie ze nie ma takiej karty. Tzn jest modem 56K razem z BT i to mozna zamowic (toeretycznie). W praktyce trzebaby byc autoryzowanym serwisem. I tu mam pytanie: Czy ktos juz cos takiego robil lub widzial na sieci? Szkalem kiedys usilnie instrukcji otwarcia tego notebooka (bo serwisowki nie mam) i niestety nic. Proba otwarcia zakonczyla sie czesciowo-udanie (czesciowo wylamany F1)... 1485920[/snapback] znalezienie instrukcji to minuta - wpisalem w google "service manual aspire" i po kilku sekundach mialem strone http://www.eserviceinfo.com - gdzie wpisalem "acer aspire 1350" i juz mialem instrukcje serwisowa do twojego kompa Pozdrawiam. Edytowane 2 Września 2005 przez marcinz40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...