Skocz do zawartości
pawelkus

Uprade Acera O Bluetooth?

Rekomendowane odpowiedzi

Witka,

uzywam na codzien ACER Aspire 1350. Standardowo moj model zostal wyposarzony w karte WI-FI, przy czym w instrukcji napisano, ze mozna go podrasowac o modul BT.

Przejzalem strone ACERa z czesciami dla tego modelu i... okazalo sie ze nie ma takiej karty. Tzn jest modem 56K razem z BT i to mozna zamowic (toeretycznie). W praktyce trzebaby byc autoryzowanym serwisem.

I tu mam pytanie: Czy ktos juz cos takiego robil lub widzial na sieci?

Szkalem kiedys usilnie instrukcji otwarcia tego notebooka (bo serwisowki nie mam) i niestety nic. Proba otwarcia zakonczyla sie czesciowo-udanie (czesciowo wylamany F1)...

Edytowane przez pawelkus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witka,

uzywam na codzien ACER Aspire 1350. Standardowo moj model zostal wyposarzony w karte WI-FI, przy czym w instrukcji napisano, ze mozna go podrasowac o modul BT.

Przejzalem strone ACERa z czesciami dla tego modelu i... okazalo sie ze nie ma takiej karty. Tzn jest modem 56K razem z BT i to mozna zamowic (toeretycznie). W praktyce trzebaby byc autoryzowanym serwisem.

I tu mam pytanie: Czy ktos juz cos takiego robil lub widzial na sieci?

Szkalem kiedys usilnie instrukcji otwarcia tego notebooka (bo serwisowki nie mam) i niestety nic. Proba otwarcia zakonczyla sie czesciowo-udanie (czesciowo wylamany F1)...

1485920[/snapback]

znalezienie instrukcji to minuta - wpisalem w google "service manual aspire" i po kilku sekundach mialem strone http://www.eserviceinfo.com - gdzie wpisalem "acer aspire 1350" i juz mialem instrukcje serwisowa do twojego kompa

Pozdrawiam.

Edytowane przez marcinz40

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi