PITer Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Z Radkiem właśnie utworzyliśmy Tweak.pl High Voltage, Performance Team... By do niego przynależeć, należy spełnić następujące warunki: - procek @ dowolnie, ale tak by przekroczyc 1.9v (ma być wiecej niż 1.9v po prostu) z tym, że a ) posiadacze chłodzenia powietrznego dopisują sobie 'AC' przy taktowaniu i woltaży procka b ) posiadacze water coolera piszą 'WC' - i dla nich także dopuszczalne jest napięcie wieksze lub równe 2.1v. - mem @ dowolnie, ale tak by przekroczyć: a ) 3.4v dla TCCD b ) 3.9v dla Winbondów - członkowie teamu (o ile Ci chcą się w to bawić) dopisują sobie w podpisie pogrubioną, czerwoną czcionką tekst: Tweak.pl High Voltage, Danger & High Performance Team - Przynależność do Teamu... jest dobrowolna. - Team zachęca do maksymalizajci wydajności przy zachowaniu bardzo wysokiego poboru mocy - pszyspieszamy nasze liczniki pradu elektrycznego, możlwie naglosniejszego chłodzenia CPU/Chipsetu (np. chlodzenie za pomoca wysoko obrotowej szlifierki kątowej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 LOL ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 LOL to mało powiedziane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Załóżmy jeszcze klub Classic Floppy Disk Drivez Own3rz Club. Warunkiem będzie posiadanie stacji dyskietek wyprodukowanej w 1995 r. lub wcześniej. Posiadacze stacji 5 i 1/4 z miejsca dostają honorowe złote karty członkowskie. Nie mogę po prostu :lol: .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Chciałbym się przyłączyć ale niestety wymagania macie zbyt wysokie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 1.9V dla proca to jeszcze, ale 3.9V dla Winbondów... n/c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Czyli klub dla ludzi lubiacych czasami poczuc smrod palacych sie elementow :] Ja podziekuje :] Niby na pamiatki moge dac 5V ale ja wole z nich pokozystac z miesiac albo dwa PS Co daje przynaleznosc?? Znizki na stacjach statoil?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 3V dla PII 333 poszedl @512(stabilnie) na chlodzeniu pasywnym. niestety to bylo pare lat temu i screenow juz nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) LOLROTFL ja nie moge bez obrazy ale wy wszyscy jesteście posrani :lol: i jeszcze te wyniki 3dmarka w profilu, to takie zastapienie a/s/l ?; ]]] #tweak.pl <Fajna_laska> hej misiek, chcesz pogadać? <h4x0r_tweak.pl> ile w 3dm2005? <Fajna_laska> ??? <h4x0r_tweak.pl> a to spadaj :wink: btw rozwalila mnie ta nazwa High Voltage Danger High Performance Team ktoś tu chyba ma kompleksy :lol: Edytowane 8 Czerwca 2005 przez Elbios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 LOL, jeszcze nie załpaliście tego? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) LOL, jeszcze nie załpaliście tego? :wink: 1486844[/snapback] Czego? Classic Floppy Disk Drivez Own3rz Club? Ja się piszę bardzo chętnie. Mam flopa 5,25" i do tego napęd combo: flop 3,5"+CD-Roman, "wzwiazku szczym" chciałbym z tego miejsca zgłosić moją chęć na objęcie stołka conajmniej wiceprezesa niniejszym. :mrgreen: Edytowane 8 Czerwca 2005 przez NAZIR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 [bzdury by elbios] Ty za to w sigu nie wymieniłeś chyba tylko koloru skarpetek, w których siedzisz przed kompem... :lol: Jakieś kompleksy? Pieniążków mało, to trza się dowartościować pisząc jakie się ma wentyle w budzie? :huh: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 To byl psikus ale n/c ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) Ty za to w sigu nie wymieniłeś chyba tylko koloru skarpetek, w których siedzisz przed kompem... :lol: 1486864[/snapback] w sigu wymienilem duzo rzeczy tylko i wylacznie po to zebym czesciej dostawal pm'y od userow tych samych produktow by wymienic poglady, co zreszta nie dziala bo pm'y dostaje raz na rok :wink: edit: mówisz - masz :wink: :wink: :wink: Edytowane 8 Czerwca 2005 przez Elbios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 No dobra ;) Załatwiłeś mnie :D Peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Czego? Classic Floppy Disk Drivez Own3rz Club? Ja się piszę bardzo chętnie. Mam flopa 5,25" i do tego napęd combo: flop 3,5"+CD-Roman, "wzwiazku szczym" chciałbym z tego miejsca zgłosić moją chęć na objęcie stołka conajmniej wiceprezesa niniejszym. :mrgreen: 1486857[/snapback] Nie, pierwszego posta - Poca już wyjaśnił z resztą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Z Radkiem właśnie utworzyliśmy Tweak.pl High Voltage, Performance Team... By do niego przynależeć, należy spełnić następujące warunki: - procek @ dowolnie, ale tak by przekroczyc 1.9v (ma być wiecej niż 1.9v po prostu) z tym, że a ) posiadacze chłodzenia powietrznego dopisują sobie 'AC' przy taktowaniu i woltaży procka b ) posiadacze water coolera piszą 'WC' - i dla nich także dopuszczalne jest napięcie wieksze lub równe 2.1v. - mem @ dowolnie, ale tak by przekroczyć: a ) 3.4v dla TCCD b ) 3.9v dla Winbondów - członkowie teamu (o ile Ci chcą się w to bawić) dopisują sobie w podpisie pogrubioną, czerwoną czcionką tekst: Tweak.pl High Voltage, Danger & High Performance Team - Przynależność do Teamu... jest dobrowolna. - Team zachęca do maksymalizajci wydajności przy zachowaniu bardzo wysokiego poboru mocy - pszyspieszamy nasze liczniki pradu elektrycznego, możlwie naglosniejszego chłodzenia CPU/Chipsetu (np. chlodzenie za pomoca wysoko obrotowej szlifierki kątowej) 1485921[/snapback] Wiec tak : 1. Czy Ty i Radek aplikujecie >1.9 V swoim Venice 0.09 ???? :unsure: 2. 3.4 V dla TCCD - wszystko super tyle ze niektore TCCD nawet nie chce ruszyc na takim napieciu :? .. 3. 3.9 V dla Winbondow- jak wyzej- stare, dobre, klasyczne , legendarne B) BH5/6 to strawia (i czesc nawet z duzym smakiem :lol: ), ale te "nowe" UTT to juz co niektore tyle nie chca wcinac...szczerze mowiac nie slyszalem jeszcze aby ktos pedzil Twinmosy >3.9V :unsure: :mur: ...max co widzialem to kolo 3.7 V ...a jak jest u Was ?? pozdro piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 OMFG.. Bez przesady. 1.9 dla proca - zalezy jakiego np: ja na AC na 0.13 AXP dalem 2.2V ale za to np na Venice 1.9V to trocheszke zaduze.. Nietrafiliscie z proporcjami. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 pozatym to wymagania chyba tylko dla amd... hehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Phi ;]]] Mam 3,3V na procku ;] Wygrałem? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 A żyje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Żyje i ma się dobrze ;] Cały czas chodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 pewnie mowisz o Ppro :P moj duronek dostawal 1,95 przez dluzszy czas, ale teraz juz nie, bo sie zzylem z nim ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Na Pentiumie Pro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Właśnie się bawiłem (psułem) amd K5 75MHz, który ma napięcie 3.45 i napis "need heatsink&fan" ;-) Niestety nie mam do niego reszty sprzętu. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 No 4x ppro ;] Przy okazji na mmx'ie chyba też mam coś koło 2,9V, już nie pamiętam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 A ja bym o potwierdzenie np. ze strony Radka prosił... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 mamy juz pierwszego kondydata: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=135838 A64 2800, 1.9V i AC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 4.1V na BH5 sie liczy ? ;]]]]]]]] 4V na Samsungach ? Albo 2.4V na T-bred ? ;]]]] 2.7V na Thunderbird ? :D 2V na San Diego ? ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 a czy 5V na P60 się liczy ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...