Sysak Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Ja dałem kiedyś 5v na ramy SIMM, ale ustawiłem tyle ile było na początku, bo zaczęły śmiedzieć topionym plastikiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 big lol N/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 to ja się wpiszę z miejsca ;) mam 486tkę sx/33 pewnie z 5v i na simach - pewnie drugie tyle ;) a może tak "tweak's anty baran crew" ?? ;) każdy do siga "jepać debilizm" ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) Czyli klub dla ludzi lubiacych czasami poczuc smrod palacych sie elementow :] Ja podziekuje :] Niby na pamiatki moge dac 5V ale ja wole z nich pokozystac z miesiac albo dwa PS Co daje przynaleznosc?? Znizki na stacjach statoil?? 1486804[/snapback] Przynaleznosc do Teamu daje znizke na Węgiel w okresie od 12grudnia do 13 lutego nastepnego roku. Dawno nie bylem w tym temacie i widze musze wam podniesc poprzeczke. Winbond minimum 4.3v TCCD minimum 3.6v (skoro nazekacie ze nie wstaja na 3.4v) :) Edytowane 12 Czerwca 2005 przez PITer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 dobre pytanie - po co tccd 3,6 v? tccd robią zazwyczaj maxa przy ~2,9v ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 12V na diode LED niebieską. wygrałem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 prescott na 1,9 to piec do centralnego:P no i wymada zasilacza atomowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 prescott na 1,9 to piec do centralnego:P no i wymada zasilacza atomowego 1493417[/snapback] Pieca atomowego? :unsure: :wink: Jak coś to moge taki załatwić:) Spala atomy węgla .. i nie tylko . Tylko troche zadymia, ale co tam :D Można do niego żarówke podłączyć, nawet taką na 230V (!!!) żeby jasno się spalało i w ogóle fajnie było :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 "b ) 3.9v dla Winbondów" Tyle dawałem to mogę już należeć do klubu ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 "b ) 3.9v dla Winbondów" Tyle dawałem to mogę już należeć do klubu ? ;) 1493988[/snapback] Nie możesz, bo nie ubiłeś Winbonda. ;) Mnie się prawdopodobnie zjarała 1 sztuka 256... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Hym ale w „regulaminie” nie ma wzmianki że sprzęt musi paść ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 w sumie to najglupszy pomysl jaki tu ostatnio znalazlem, rozumiem lov voltage & max performance team, ale to? to paranoja ! przy okazji polecam zalozyc dywizje short "How to succesfully short life of your hardware and earn money 4 new one & how to run fast u can away of you energy provider bill" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 No to ile członków owego przybytku, już macie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Hym ale w „regulaminie” nie ma wzmianki że sprzęt musi paść ;) 1496054[/snapback] no co ty . przecie to oczywiste ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 No to ile członków owego przybytku, już macie??? 1503726[/snapback] Ani jednego? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 no to trzeba jeszcze zalozyc Mlodziezowy Club Tweak.pl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Ani jednego? :D 1503895[/snapback] Oczekuje na pierwszego chetnego, wiekszac kandydatów(jak narazie wszyscy) odpada podczas selekcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 a czemu ja odpadłem, 5V na p60 to przeca niezły wyczyn ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 PITer twój sig niejak sięma w tej chwili do tytułu wątku... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 pochwale sie ze na Venice dalem ponad 2 Volty (max napiecie jakie jest mozliwe na DFI nF4) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 pochwale sie ze na Venice dalem ponad 2 Volty (max napiecie jakie jest mozliwe na DFI nF4) :) 1551580[/snapback] lepszy cfaniak przyszedl z kobita i szpanuje :lol: hehe btw. widze PITer ze w podpisie masz jednak low a nie high :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Oczekuje na pierwszego chetnego, wiekszac kandydatów(jak narazie wszyscy) odpada podczas selekcji. 1514399[/snapback] A berkut? Jego wyczyny sa jak najbardziej regulaminowe (strona wczesniej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 A berkut? Jego wyczyny sa jak najbardziej regulaminowe (strona wczesniej). 1560583[/snapback] Powinien się załapać do tego team spokojnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smetny Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 miałem chyba 2,5V na pentium II, jestem przyjęty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...