Jacek-Placek Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Witam Mój znajomy ma następującą kofiguracje : Płyta : Abit NF7-S rev2.0 ( bios z końca 2004 roku) FSB 200Mz Proc. : Barton 2500 - 1.65 V Grafika : Radeon GameCube 9550 (stery omega cat 5.1) Cooler : PENTAGRAM FREEZONE Q-80 AI - badziwie za 40 zł :) + dobra pasta Ram : Kingstone 2x256 400mhz Wszystko było kupione w grudniu 2004 roku Przez około 4-5 miesięcy wszystko działało bez zarzutu Procek był lekko podkręcony (do 2Gh) - chodziło miodzio Ostatnio komputer zaczoł mu się wieszać, szczególnie podczas gry, +- 20 minut i po zabawie( nawet po zjechaniu procka do 1800Mhz). Moim zdaniem to może byc temperatura. Ale jest jeszcze jedna bardzo dziwna sprawa podczas testów super pi - jego komputer wieszał się odrazu po włączeniu testu przy temp. około 45c Może ktoś z was ma jakiś pomyśł - co może być nie tak Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 masz faqa o tym mobo tam sobie poszukaj ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Czytałem (pewnie nie wszystko), jest tego na parę dni do poduszki :) Cieżko jest tam znaleść odpowiedz na moje pytanie, dlatego umieściłem ten temat tutaj, mając nadzieje że ktoś mądrzejszy odemnie mi pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 jakie pare dni 2-3 storny nie przesadzaj ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Ale na temat tego że koputer się zawiesza jak tylko włącze super pi, nic nie znalazłem. Jeżeli możesz mi pomóc to będę wdzieczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Jaki ma zasilacz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 zasilacz jest ok, cheftec 360W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 Eh, topik przyklejony i jak grochem o sciane.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Tylko SPI się wiesza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Moze w ogloszeniach powinna byc informacja !! Sprawdz napiecia miernikiem, pamieci memtestem i goldmemory, Chlodzenie wszystkich elementow, zresetuj BIOS, pozniej podmieniaj podzespoly - zanim napiszesz post !!! W kazdym poscie poczatek jest i tak zawsze identyczny. Sprawdz zasilacz, pamieci, moze to moze tamto :D A pozniej wychodzi, ze przypadkiem cos zrobilem, ale zapomnialem wogole o tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...