bakass Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 niewiem co mam robić???zainstalowalem sobie ten programik i na poczatku było okey po nieudanych przygodach z emule postawilen na shareazę!!miałem na nia chrapkę gdy transfer mialem w 50 sekund 4 mb!!!ale po godzinie przestalo mi wyszukiwać i wchodze na home a tu napis::; jesteś zablokowany firewallem.pisze że wykryła w kompie jakiegos firewalla ktory blokuje ten program oraz pisze ze moge mieć problemy z sciaganiem!co mam robic pomózcieee!!jaki to program??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Jakiego masz firewalla? Pewnie firewalla zainstalowales w miedzy czasie, a on zablokowal Ci polaczenia wychodzace z Shareazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) I skąd masz internet ? :) Jeśli radiowy to sprawka admina. Ja tak mam co chwila. Emule już zablokowany. Torrent po weekendzie też zablokowany (bo miałem za duży transfer) <_< Edytowane 14 Czerwca 2005 przez smasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...