Metz Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Chce sfleszować BIOS do mojej płyty K8N Platinum SLI. Mam dysk na SATA. Zrobiłem dyskietke startową, mam na dysku "c" w katalogu "bios" nowy bios i program do flashowania (Award). Odpalam kompa zeby bootował z dyskietki. Postepuje dokładnie tak samo jak tu: http://www.msi.com.tw/html/support/bios/note/award.htm tyle tylko ze oczywiscie z moimi parametrami.. chce wziać na c:\ i wypisuje mi ze "invalid directory" Co mam robić zeby było OK?!? Help :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Nagraj bios razem z flasherem na dyskietke i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Ok, juz sobie poradziłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 z tego co pamiętam to da sie flaszować bios z dysku ale koniecznie dysk musi mieć format plików FAT32 z NTFS niedarady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...