fit Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 na liscie dostepnych czestotliwosci nie mam tej ktora mnie interesuje... PowerStripa nie chce instalowac - moze cos mozna w rejestrze wpisac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 A moze twoj monitor po prostu nie obsluguje 95hz? Bo i po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 jeżeli 100Hz nie idzie to musisz jechać na 85.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 a ja zrobilem i wymusilem 91Hz :D (RivaTuner)mój monitor takiej częstotliwości oficjalnie nieobsługuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 a ja zrobilem i wymusilem 91Hz :D (RivaTuner)mój monitor takiej częstotliwości oficjalnie nieobsługuje :) 1486277[/snapback] gdzie jak ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) niewiem czy dobrze pamietam ale chyba gdzieś tu: :D wymusilem teżrozdziałke 2048x1536 :lol: Edytowane 7 Czerwca 2005 przez N2O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...