Zywiol Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Witam poszukuje kogoś odwarznego kto sprawdzi mój programik i wytknie mi ewentualne bledy a moze cos doradzi :). Program nie jest duzy tak ze zapraszam. Chętnej osobie wyśle go na maila :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Tajemniczy jesteś. Co to za program, w czym napisany, pod jaką platformę itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.M Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 daj link na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 no wlasnie, daj program tutaj, to wszyscy wytkniemy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zywiol Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 No więc tak program to nic szczególnego chciałem się kogoś poradzić bo chciałem tu dodać konstruktor kopiujący gdzieś i mam też problemy ze zwalnianiem pamięci tak że gdybyście poradzili coś byłbym wdzięczny :) http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=3PDMW2G...VU0DCDCYRCGZUJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...