KaziQ Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 witam , mam problem otoz chce kupic kompa mialem na mysli SLI , ale koles powiedzil w komputerowym ze SLI to gowno , ze mam poczekac z miech i zainwestowac w crosfire , teraz juz nic nie wiem prosze o rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 poczytaj troche forum a znajdziesz odpowiedź, szukajka nie gryzie, zapewniam Cię że znajdziesz pełno interesujących Cię informacji.. zresztą nie jesteśmy wróżkami, nie wiemy jaką kwotę masz zamiar przeznaczyć na kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 witam , mam problem otoz chce kupic kompa mialem na mysli SLI , ale koles powiedzil w komputerowym ze SLI to gowno , ze mam poczekac z miech i zainwestowac w crosfire , teraz juz nic nie wiem prosze o rady 1486233[/snapback] Zgadzam się z moim przedmówcą. Ale generalnie rzecz biorąc to gostek ma racja. SLI go [ciach!]o i dopiero crossfire to może być coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaziQ Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) niz nie znalazlem na temat crossfire , wiec prosze co i jak czy mam zakupic np crossfire czy czekac powiedzmy na gf 78xx bo zanim wyjda wszystkie chipsety i te karty to troche minie a pozatym to duzy wydatek wiec co mam robic ?? A64 s.939 3000+ DFI LAN PARTY SLI -D or GIGABYTE K8NU SLI gf 6600gt 512 Twinmos speed premium chieftec 80 gb sata samsung czy czekac i inwestowac w crossfire Edytowane 8 Czerwca 2005 przez KaziQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Czekać to mozna w nieskończoność. Niemniej jednak kilka dni, aż pojawią się wiarygodne testy Crossfire Cię nie zbawi. I nie chodzi tu tylko o wydajność CF ale raczej o to jak sprawuje się ten chipset od ATI, jak ze sterami itd. Będziesz miał świadomy wybór czy brać SLI teraz czy czekać na Crossfire. Pozdrawiam! OT. Edytuj pierwszego posta i zmień tytuł na regulaminowy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...