Gzuguz Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Witam ... blisko mojego domu w sklepie pojawily sie takie coolery - Neon 7-BL (ED721-LC) 39 zł & Neon 7 (ED721-FC) 35 zł ... no i mam na jednego z nich mala chrapke.Moze ktos ma jakies obeznanie wlasnie z tymi chlodzeniami... bylbym wdzieczny o jakies komentarze. Jestem ciekawy czy w razie czego mozna na te radiatory zalozyc zwykly cooler 8x8??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gzuguz Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 ... kurde nie moge sie doszukac roznicy w tych wentylach (39 -35 zl)... no procz ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 To chyba sobie sam odpowiedziałeś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...