harryt Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) Problem jest następujący. Zmieniłem obudowę. Przełożyłem wszystkie elementy komputera bez żadnych zmian. Ogólnie działa prawidłowo z jednym wyjątkiem podczas odtwarzania 3D (3Dmark03) obraz co kilka sekund zatrzymuje sie na chwilę. Sprawia to wrażenie przeskakiwania obrazu. Odpaliłem MOH PA i ogólnie dobrze, ale widać że coś jest nie tak (trudno to określić). Przed zmianą obudowy wszystko było prawidłowo. Konfiguracja jak w podpisie. Testy pokazują 5997 3Dmarków03, temperatura CPU w stresie 48*. Przesmarowałem GPU na nowo Arctic Ceramique - to samo. Wgrałem na nowo Omegi 2.6.12 i nic - bez zmian. ps. po zmianie obudowy był jeden problem. Przy uruchamianiu komputera pokazywał sie błąd CMOS i po pewnym czsie komp się wyłączał. Zresetowałe CMOS, zadałem ładowanie optymalnych ustawień a następnie BIOS skonfgurowałem do stanu jak przed zmianą obudowy. Edytowane 7 Czerwca 2005 przez harryt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor_ew Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 moze jakaś aplikacja w tle? ja tak mam jak mi expert tool chodzi - cykliczne przycinki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Reinstalacja załatwiła problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ja tam miałem jak mi się karta przegrzewała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...