azedor Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 czy komuś udało się an tym monitorze uzyskąc odświeżanie większe niż 85hz w niskiej rozdzieczości ? (640 x 480) czy wogóle ten moniotor może pracować z odświeżaniem np. 100, 120 Hz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 a instalowales sterowniki od monitora ? :> u mnie na f900b po zainstalowaniu sterow sie da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azedor Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 a instalowales sterowniki od monitora ? :> u mnie na f900b po zainstalowaniu sterow sie da :) 1486382[/snapback] nie :D, myślałem że to zalezy tylko od sterów do karty graf. :D, naprawdę bez tych sterowników nie mogłeś mieć większego odświeżania tylko dopiero bo zainsatlwaniu ich ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...