Ketler Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Siemka. Zastępczo mam rive TNT 16MB i jakie stery do niej sciagnac ? Narazie jade bez sterów bo nie mam :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 http://nvidia.com tam znajdziesz.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 ja mam akurat tnt2, i jade na tych które win xp sam sobie wybrał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 wejdź sobie na nvision polukaj specyfikację steró i wybierz najstarsze obsługujące TNT. Od tamtych steró zacznij spisywać numerki, ściągnij je i wybierz najwydajniejsze . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 do tnt2 (przynajmniej do wersji 8MB) nie ma sterów - gdzieś kiedyś wyszujkałem w necie żeby używać windowsowych... a riva to nie wytwór ati przypadkiem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 :lol: Ourara Twoje ostanie zdanie myślę nie było na poważnie :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 do tnt2 (przynajmniej do wersji 8MB) nie ma sterów - gdzieś kiedyś wyszujkałem w necie żeby używać windowsowych... a riva to nie wytwór ati przypadkiem ? 1488431[/snapback] oO".. zapewniam że nVidii.. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 wiem wiem emotka miałem wstawić, zresztą tylko winni się tłumaczą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 STEROWNIKI NV tutaj jest sporo starszych sterów, np. detonatory 45.23 idealne do mojej tnt :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...