ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 :lol: 29.20 no ludziska pobierac i porosze o wypowiedzi www.in4.pl 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Napewno wprowadzaja wiele zmian :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Nie lubie zmian bo w 80% przypadków są na gorsze ,poczekam aż je ludziska dobrze wytestują. Jak ktoś będzie testował na GF2MX to niech da znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 a jak jest na Gf2TI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Moze jednak sie ktos poswieci :?: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Moze jednak sie ktos poswieci :?: :PEhhh......kazdemu szkoda czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Testowałem !!! U mnie na GF4 MX440 najszybsze i spoko zero problemow ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 no a co z GF 2 Ti ? probowal w koncu ktos ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[QBS] Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Nie lubie zmian bo w 80% przypadków są na gorsze ,poczekam aż je ludziska dobrze wytestują. Jak ktoś będzie testował na GF2MX to niech da znać. Bede testowal na GF2mx400 :twisted: zobaczymy co z tego wycisne :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Ja mam te stery już od kilku dni i chodzą bardzo dobrze - lepiej od 18.32. W testach jest minimalna różnica, ale ciężko mi jest powiedzieć, bo ostatnio miałem jakieś problemy z driverami i jak przeintalowywałem, to od razu wsadziłem najnowsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Coś się mnie Dungeon Sige wywala przy sejwowaniu, ale to może wina głośników....... :? ale dają rady (GF2MX400+ :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Coś się mnie Dungeon Sige wywala przy sejwowaniu, ale to może wina głośników....... :? ale dają rady (GF2MX400+ :) ) Fajne to? Niedługo też będę to miał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 No i co z tym mx400. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[QBS] Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 :evil: Kicha! te stery chodza kupnie... w 3dmark 2430 3d marks :evil: problemy z odswierzaniem - mam na mysli 75 Hz max w 1024x768, przy wyzszych sa 85, 100 i 120 Hz, ale wtedy ekran jest jakis splaszczony... Nie polecam... Wracam do Version: 28.32 Ps. testowalem na win2k profesional Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Na moim GF2MX jest tragicznie z 29.20. Bardzo duzy spadek wydajnosci. Ale za to detonatory 7.58 sa niezastapione, do ktorych przed paroma minutami ponownie wrocilem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 "]:evil: Kicha! te stery chodza kupnie... w 3dmark 2430 3d marks :evil: Tylko tyle ??? LOL to naprawde biedackie stery ,chyba powoli kolesie z Nvidii zapominają o starszych kartach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 wedłgu mnie są takie same jak 27.xx a wielkie zmiany wprowadzaja jedynie w GF4TI 4x00. Na moim gf2mx chodzi prawie tak samo jak na 27.xx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 a jakie sa najlepsze do gf3 ti 200? testowal ktos ? podzielcie sie opiniami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...