tHuNaR Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Witam. Kumpel prosil mnie abym zapytal was, o jedna rzecz.... Mial problem z odswiezaniem (jak wiekszosc posiadaczy XP), iwecie 60Hz w grach itp. Zainstalowal sobie program refreshlock, i sie nim troche pobawil... I teraz problem jest taki ze jak wlacza komp to na monitorze pojawia mu sie tylko takie cos jakby nacisnal OSD (chyba moowil mi o tym przez telefon, a nie jest biegly w dziedzinie komputerow). I czy nie wiecie co zrobic zeby to dzialalo normalnie, czy monitor sie zepsul, i czy jak bedzie to wiozl do serwisu to ma wziac monitor czy kompa??? Bo to moze kwestia wylaczenia refreshlocka, ale on znowu sie przy starcie nie uruchamia.... chyba. Jesli ktos cos wie to prosze o szybka pomoc. Z gory dzieki w jego i moim imieniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Nie do końca wiem o co chodzi, ale sprawdz tryb awaryjny wywal tego refresh looka i jeżeli to jego wina będzie po sprawie. Napisz dokładniej co i kiedy się dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Małe sprostowanie... Sytuacja ma sie tak, chcial sobie zmienic odswiezanie cos poprzelaczal, progs kazal zresetowac kompa.... wlacza komputer wszystko idzie piknie az do startu windowsaXp, jak juz przlatuje ten pasek to pod koniec, pokazuje mu sie Auto frecuency , aby zmienic ustawienia itp. I po ilustam sekundach monitor sie wylacza. Mnie sie wydaje ze on przkombinowal z ustawianiem rozdzielczosci i odswiezania dla Flatrona 775FT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 To postępuj jak napisałem i wywal ten program i pozmieniaj właściwości odświeżania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Dzieki. i jeszce jedno w Xp tryb awaryjny wlacza sie tak samo jak we wczesniejszych ??? F8 i tak dalej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...