RUMUNaThLoNiX Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Sprzedalem drukare na allegro. Dzialala a teraz kolesiowi nie chce dzialac nie wiem w czym peoblem. Skanuje ale nie drukuje. wychodza czyste kartki !? Sprzedalem ja bez pojemnika z czarnym tuszem. Mowi ze kupil i wsadzil ale mu nie drukuje?? wie ktos co moglo sie stac ??? POZDR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 To ja mam pytanie do ciebie. Skoro miales te drukarke jak sie sprawowala? Zarowno jako skaner, kopiarka i drukarka? Zastanawiam sie nad jej kupnem, malo drukuje i praktycznie tylko pisma z word, wiec cadridge wystarcza mi mi na rok. Sa z nia jakies problemy, druk jakiej jest jakosci (chodzi o pisma np.: z word), jak z skanerem? thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 drukuje nawet nawet ale tusz baaarzdzo szybko idzie. Skaner jest dobry ale glosny i dluugo skanuje w wiekszych rozdzielczosciach, i oproramowanie moglo byc lepsze. Polecam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> skaner osobno i drukarke osobno. Te kombajny nie sa dobrj klasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...