VorTeX[PL] Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 to juz zalezy od tego kto ma jakie oczy :] od monitora i od wrażliwosci danej osoby na to co sie dzieje na ekranie. Znajomi mają nic nie narzekają na 6600 i bolące oczy..to juz jest sprawa indywidualna danego człowieka według mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 ja bym powiedział że raczej rewizji kart. mam wrażenie że była jakaś pechowa partia wydanych gf6600 na agp teraz jakoś nikt nie narzeka ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VorTeX[PL] Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 nie wiem...takiego problemu nigdy nie mialem ... moze by wystarczyło zeby po tych trzech godzinach grania wstali od kompa i poszli sobie cos zjesci do kuchni zrobic a nie jopić sie bez przerwy ... póki co racja...nie słyszałem zeby kogos oczy od 6600 bolały...a gramy wielogodzinne sesje w world of warcraft i nitk nie narzeka....peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 bardzo dobra decyzja gf6600 jest kartą z trochę wyższej półki niż r9550, na pewno na tym nie stracisz... tylko uważaj na 1489736[/snapback] nic nikogo nie boli... przynajmniej teraz ludzie siedzą cicho , a i mnie to nie dotkneło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 spoko ostrzegam tylko zapobiegawczo i ja sie z wami ciesze że jest ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwakier Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Ja mam identyczne problemy z moim GeCube 9550 XT .... :/ zaraz poprubuje z tymi sterami moze pomoże.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...