Bobslej Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53535589 Co myślicie o tej "multiwiertarce" :-P ??? brać, czy coś innego do 60zł? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) czy naprawde musiales zalozyc nowy temat???? byly setki tematow o dremelach. przeczytaj i przeanalizuj! ale zeby nie bylo ze nie odpowiadam: tym narzedziem mozna sobie najwyzej podlubac w nosie Edytowane 8 Czerwca 2005 przez wafer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) No w sumie nie musiał. Mógł odkopać jakiś temat o multiszlifierkach, chociażby ten sprzed przeszlo 2 lat, który kilka minut temu czytał i zapewne natchnął go do pisania. :lol: Edytowane 8 Czerwca 2005 przez NAZIR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 no :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 NIE polecam tego czegos, to sie w rekach rozlatuje jak sie na to patrzy, nie mowiac o uzywaniu tego czegos. OT: wafer, z calym szacunkiem, nie czepiaj sie odrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 moze faktycznie sie czepiam. ale ostatni temat o multiszlifierkach jest jeszcze na pierwszej stronie, a pamietam ze niedawno w 2 topicachna raz bylo to omawiane. sugeruje poprostu troche wysilku a nie zakladnia co roz nowych tematow. peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Poza tym niektórzy bardziej zasługują na opie#$%& ze względu na całokształt radosnej upośledzonej twórczości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Co Ty masz limit znaków na klawiaturze? :blink: Z nokii3210 piszesz czy jak? :huh: Co do dremla - tak, może plastik potnie... raz czy dwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 A coś taniego do krojenia blachy i plexi??? ToyToy'a czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) Zagladnij tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=132203 Edytowane 8 Czerwca 2005 przez Recall1982 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Z nokii3210 piszesz czy jak? :huh: 1487057[/snapback] masz cos do nokii 3210? <_< toz to telefon wszechczasow jest :lol: ja mojej uzywam od momentu wejscia na rynek czyli od 1999 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 wafel, miałem 3210 gits komóres ale sprzedałem bo kasy nie miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 nokia - connecting people... jak sami autorzy telefonu mówią.. to telefon dla mas... a niektórzy (w tym ja) nie przepadają za posiadaniem tego samego sprzętu,ubrań etc co rzesze innych współużytkowników Ziemi.. :) np ja nie miałęm NIGDY problemu że jak w autobusie zaczął dzwonić telefon to łapałem się za kieszeń jak 10 innych osób (posiadaczy nokii) :lol:... no i trzeba doliczyć kretyński dzwonek od smsów... co oni komune chcą zaprowadzić? :D pi pi pi pi.. dzizys... dobrze że przynajmniej skiny wymienne dali do nokii... ale to tylko połzabieg mający na celu odróżnienie was od reszty was :D ok przepraszam.. ale jak widze nokie to mi na myśśl przychodzi cytat z matrixa... "Only human..." 8] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 hmm, to jest temat o "dremlownicy" ale fajnie by było, gdyby do komórki wsadzć dremla... wacik na końcówkę dremla i do ucha na polerowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 taki z tego dremel jak z mojej nokii B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...