Skocz do zawartości
Bobslej

Dremlownica

Rekomendowane odpowiedzi

czy naprawde musiales zalozyc nowy temat????

byly setki tematow o dremelach. przeczytaj i przeanalizuj!

ale zeby nie bylo ze nie odpowiadam:

tym narzedziem mozna sobie najwyzej podlubac w nosie

Edytowane przez wafer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w sumie nie musiał. Mógł odkopać jakiś temat o multiszlifierkach, chociażby ten sprzed przeszlo 2 lat, który kilka minut temu czytał i zapewne natchnął go do pisania. :lol:

Edytowane przez NAZIR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze faktycznie sie czepiam. ale ostatni temat o multiszlifierkach jest jeszcze na pierwszej stronie, a pamietam ze niedawno w 2 topicachna raz bylo to omawiane.

sugeruje poprostu troche wysilku a nie zakladnia co roz nowych tematow.

peace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nokia - connecting people...

jak sami autorzy telefonu mówią.. to telefon dla mas... a niektórzy (w tym ja) nie przepadają za posiadaniem tego samego sprzętu,ubrań etc co rzesze innych współużytkowników Ziemi.. :)

np ja nie miałęm NIGDY problemu że jak w autobusie zaczął dzwonić telefon to łapałem się za kieszeń jak 10 innych osób (posiadaczy nokii) :lol:... no i trzeba doliczyć kretyński dzwonek od smsów... co oni komune chcą zaprowadzić? :D pi pi pi pi.. dzizys... dobrze że przynajmniej skiny wymienne dali do nokii... ale to tylko połzabieg mający na celu odróżnienie was od reszty was :D

ok przepraszam.. ale jak widze nokie to mi na myśśl przychodzi cytat z matrixa... "Only human..." 8]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi