Yearman Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Witam. Mam problem. Otoż podczas odtwarzania muzyki pod winampem graja mi tylko glosniki przednie+subwoofer tlne 2 satelitki niestety nie.Dodam,ze w Windows madia player nie ma takiego problemu ale w Winampie. Karta muzyczna zintegrowana na Plycie MSI(wlaczone opcje od 4.1) glosniki Creative 4.1. Spotkal sie ktos z takim problemem?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 1. BYŁO! 2. SZUKAJ! 3. Ctrl+P, Preference (Właściwości)-> Plugins (Wtyczki)-> Output (Wyjścia)-> Direct Sound-> Allow hardware acceleration (Włącz akcelerację sprzętową) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 1. BYŁO! 1487024[/snapback] Jestem leniem :oops: Tak naprawde to szukalem ale nie bardzo wiedzialem jak szukac(jak to nazwac) dzieki piekne-zaraz ide do domu i sprawdze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...